6.35 PRO B-10 Çıktı ( Fast recovery)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.35 PRO B-10 Çıktı ( Fast recovery) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 50,668 kez görüntülenmiş, 144 yorum ve 133 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.35 PRO B-10 Çıktı ( Fast recovery)
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meiohades

woltcaptain

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2011
25
0
1
41
abi dj max 3 protable oyununu oynayamıyorum b10 a yükselttiğime pişman oldum b2 de kalsam çalışır mıydı acaba

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,465
113
39
Siteye Git
PRO B10 B2 den daha özelliklidir oyun da sorun olabilir indirdiğin yeri kontrol et ve CPU ayarlarına bak...

erof

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2009
52
1
8
Konuyla alakasız bişey sorucam hiçbir başlıkta bulamadım

Bende Ta088v2 anakartı psp var bu psp le magic ms yapabilirmiyim sadece magic ms pandora batarya var bende yada alternatif bi yolu varmı mms yapmanın ?

MS= Sony 1Gb ProDuo
NOT=(yeni batarya alıp ayağını kestim uraşmıyım diye denedim takınca power yanıyo)

woltcaptain

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2011
25
0
1
41
yasco abi skullmonkeys abimin paylaştığı ptf temalar 6.35 pro b-10 da tam çalışmıyor seslerde falan bi değişiklik olmuyor adam b2 de çalıştırmış ben bişey anlamıyorum arkadaş bu işten

woltcaptain

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2011
25
0
1
41
b2 yi nerden bulabilirim yasco abi bi zahmet upload eder misin ? hiç memnun kalmadım b10 dan

grymtn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2009
1
0
1
benim şuan pro-b normal sürüm var b nin ilk cıkanı olması lazım galiba ben liberty city oynarken takılma yapabiliyor hafif donma ama hemen geçiyor bunu yüklesem düzelirmi ? bunu yüklersem geri downgrade edebilirmiyim b ye ? bden açıkçası memnunun ama bazı homebrewler liberty city gibi donuyor tek liberty city değil.

pers

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 20, 2011
1
0
1
28
tekrar deneyin arkadaşlar muhakkak olur benimde ilk denememde olmamıştı ikinci seferde oldu sıkıntı yok yani olmasa zaten bu rehberi yapamayız...
kardeş ben psp go kullanıcısıyım bu arşivdeki sdk ve seplugings dosyalarını nereye atacağız ?

soulfinger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 12, 2009
55
7
8
Merhaba arkadaslar... epey bir zamandir psp'lerden uzak kaldigim icin hangi FW versiyonlara neler yapiliyor bilmiyorum. Elimde FW 6.60 olan psp 3004 var. Bunda kopya oyunlari calistirabilmem icin herhangi bir program var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.