6.35 Pro Flower Dynamic Tema

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Tema kategorisinde skullmonkeys tarafından oluşturulan 6.35 Pro Flower Dynamic Tema başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,991 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Tema
Konu Başlığı 6.35 Pro Flower Dynamic Tema
Konbuyu başlatan skullmonkeys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yhut

Turhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2010
769
1
18
Abi ben bunları nasıl kaçırmışım yahu Clear XMB'den başka kullanmıyordum,onu da senden indirmiştim.Tema'ya bakıp rahatladım resmen :)Mükemmel paylaşım.

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
bendede 5-50 gen d2 var skull ferhana verdigin gen d uyarmı bana birde bu temaları nasıl kuruyoruz ilk defa hayatımda tema kuracagım heralde :D

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
bendede 5-50 gen d2 var skull ferhana verdigin gen d uyarmı bana birde bu temaları nasıl kuruyoruz ilk defa hayatımda tema kuracagım heralde :D
evet değerli kardeşim scavus, ferhana verdiğim tema sendede çalışır bu arada pspgo psp300x theme bölümünde paper mario ctf temasını paket halinde paylaştım paketin içinde 5.50 versiyonuna uyarlanmış olanda var ordan indirebilirsin . öncelikle 5.50 versiyonlarında ctf temaları çalıştırmamız için bir kaç dosyaya ihtiyacımız var ben bunları değerli kardeşim scavus için upload ettim evet scavus linkten indirdiğin dosyaları memory kardın ana dizinine kopyala sonra recovery menüye gel ve cxmb.prx pluginini aktive et sonra ctf temaları kullanmaya başla işte link

:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Pass: scavus​

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
evet değerli kardeşim scavus, ferhana verdiğim tema sendede çalışır bu arada pspgo psp300x theme bölümünde paper mario ctf temasını paket halinde paylaştım paketin içinde 5.50 versiyonuna uyarlanmış olanda var ordan indirebilirsin . öncelikle 5.50 versiyonlarında ctf temaları çalıştırmamız için bir kaç dosyaya ihtiyacımız var ben bunları değerli kardeşim scavus için upload ettim evet scavus linkten indirdiğin dosyaları memory kardın ana dizinine kopyala sonra recovery menüye gel ve cxmb.prx pluginini aktive et sonra ctf temaları kullanmaya başla işte link

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Allah Razı Olsun Süper Paylaşım :17:

Turhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2010
769
1
18

Torpil var ama burda.Şikayet edeceğim sizi :(

hjo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2011
5
0
1
31
Bununda link kırık yenileme şansın var mı ?