GodDamnMan Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 1, 2011 480 0 16 Nis 17, 2011 #61 asw' Alıntı: İso 2 parçaysa Genişletmek için tıkla ... İki part olarak indirdiysek nasıl çevirir diye soruyor arkadaş
asw' Alıntı: İso 2 parçaysa Genişletmek için tıkla ... İki part olarak indirdiysek nasıl çevirir diye soruyor arkadaş
Unknown C/C++ Developer Moderatör Ağu 21, 2009 1,165 266 83 Nis 17, 2011 #62 iki farklı eboot olur oyun çalışmaz...
tuerox Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 21, 2011 24 0 1 Nis 17, 2011 #63 Unknown' Alıntı: iki farklı eboot olur oyun çalışmaz... Genişletmek için tıkla ... Aynen Katılıyorum...
Unknown' Alıntı: iki farklı eboot olur oyun çalışmaz... Genişletmek için tıkla ... Aynen Katılıyorum...
dark_hell Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Mar 1, 2011 26 0 1 40 Nis 17, 2011 #64 bycan' Alıntı: arkadaslar tron oyununu imzalayabilen var mı ? galiba en son oyunlarda işe yaramıyor Genişletmek için tıkla ... Tron Evolution Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Başka siteden alıntıdır işine yarar inş. Paylaşan arkadaşa burda teşekkürler . Signed at oyna
bycan' Alıntı: arkadaslar tron oyununu imzalayabilen var mı ? galiba en son oyunlarda işe yaramıyor Genişletmek için tıkla ... Tron Evolution Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Başka siteden alıntıdır işine yarar inş. Paylaşan arkadaşa burda teşekkürler . Signed at oyna
bycan Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ocak 27, 2009 172 1 18 Nis 17, 2011 #65 hayır ben yükleme yükledim fakat çevirdim sonra psp ye attım gördü fakat acamadım the game nor playerd diyor tuerox iso boot v3 cıktı mı bilgin varmı ?
hayır ben yükleme yükledim fakat çevirdim sonra psp ye attım gördü fakat acamadım the game nor playerd diyor tuerox iso boot v3 cıktı mı bilgin varmı ?
-pasHaa- Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Nis 18, 2011 1 0 1 33 Nis 18, 2011 #66 kardeşm elini ayağını heryerini öpeym ya eywllah çok byuk bı sorundan kurtardn bzi walla ne zman istersen emrindeym kardeş
kardeşm elini ayağını heryerini öpeym ya eywllah çok byuk bı sorundan kurtardn bzi walla ne zman istersen emrindeym kardeş
tuerox Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 21, 2011 24 0 1 Nis 19, 2011 #67 bycan' Alıntı: hayır ben yükleme yükledim fakat çevirdim sonra psp ye attım gördü fakat acamadım the game nor playerd diyor tuerox iso boot v3 cıktı mı bilgin varmı ? Genişletmek için tıkla ... Bütün Oyunları Yani İsoları Çalıştırmıyor Hata Veriyor Evet Doğru Bendede Öyle Bir Hata Oldu Mesela DIRT2-Tnt Racing Oyunlarını Açmadı... Vee 3. Versiyonu Çıkınca Forumda veya Konuda Ben Sizi Haberdar Edicem... Bump: -pasHaa-' Alıntı: kardeşm elini ayağını heryerini öpeym ya eywllah çok byuk bı sorundan kurtardn bzi walla ne zman istersen emrindeym kardeş Genişletmek için tıkla ... Birşey Değil Estağfurullah Kardeş :wi:
bycan' Alıntı: hayır ben yükleme yükledim fakat çevirdim sonra psp ye attım gördü fakat acamadım the game nor playerd diyor tuerox iso boot v3 cıktı mı bilgin varmı ? Genişletmek için tıkla ... Bütün Oyunları Yani İsoları Çalıştırmıyor Hata Veriyor Evet Doğru Bendede Öyle Bir Hata Oldu Mesela DIRT2-Tnt Racing Oyunlarını Açmadı... Vee 3. Versiyonu Çıkınca Forumda veya Konuda Ben Sizi Haberdar Edicem... Bump: -pasHaa-' Alıntı: kardeşm elini ayağını heryerini öpeym ya eywllah çok byuk bı sorundan kurtardn bzi walla ne zman istersen emrindeym kardeş Genişletmek için tıkla ... Birşey Değil Estağfurullah Kardeş :wi:
gatess Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz May 8, 2011 6 0 1 May 9, 2011 #68 kardeş çok saoool acayip iyi geldi bu :dayi: :b:
tuerox Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 21, 2011 24 0 1 May 10, 2011 #69 gatess' Alıntı: kardeş çok saoool acayip iyi geldi bu :dayi: :b: Genişletmek için tıkla ... Bir şey değil kardeşim sağolasın :tmzyn:
gatess' Alıntı: kardeş çok saoool acayip iyi geldi bu :dayi: :b: Genişletmek için tıkla ... Bir şey değil kardeşim sağolasın :tmzyn:
piraten7 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 21, 2011 3 0 1 May 10, 2011 #70 kendiniz ugrasmayın derim internette ararsanız hazır imzalanmşları var . buyuk oyunlar bile var pes 11 gow gibi bende var hepsi bulamazsanız atabilirim size.
kendiniz ugrasmayın derim internette ararsanız hazır imzalanmşları var . buyuk oyunlar bile var pes 11 gow gibi bende var hepsi bulamazsanız atabilirim size.