6.37 Kopya Oyun Oyna [Iso to Eboot.pbp]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Homebrew Oyunlar kategorisinde tuerox tarafından oluşturulan 6.37 Kopya Oyun Oyna [Iso to Eboot.pbp] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,354 kez görüntülenmiş, 80 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı 6.37 Kopya Oyun Oyna [Iso to Eboot.pbp]
Konbuyu başlatan tuerox
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yasco

dark_hell

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2011
26
0
1
40
arkadaslar tron oyununu imzalayabilen var mı ? galiba en son oyunlarda işe yaramıyor :(

Tron Evolution
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Başka siteden alıntıdır işine yarar inş.
Paylaşan arkadaşa burda teşekkürler :).
Signed at oyna :D

bycan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2009
172
1
18
hayır ben yükleme yükledim fakat çevirdim sonra psp ye attım gördü fakat acamadım the game nor playerd diyor

:mad:tuerox iso boot v3 cıktı mı bilgin varmı ?

-pasHaa-

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2011
1
0
1
33
kardeşm elini ayağını heryerini öpeym ya eywllah çok byuk bı sorundan kurtardn bzi walla :D:D ne zman istersen emrindeym kardeş :D

tuerox

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2011
24
0
1
hayır ben yükleme yükledim fakat çevirdim sonra psp ye attım gördü fakat acamadım the game nor playerd diyor

:mad:tuerox iso boot v3 cıktı mı bilgin varmı ?

Bütün Oyunları Yani İsoları Çalıştırmıyor Hata Veriyor Evet Doğru Bendede Öyle Bir Hata Oldu Mesela DIRT2-Tnt Racing Oyunlarını Açmadı...

Vee 3. Versiyonu Çıkınca Forumda veya Konuda Ben Sizi Haberdar Edicem...

Bump:
kardeşm elini ayağını heryerini öpeym ya eywllah çok byuk bı sorundan kurtardn bzi walla :D:D ne zman istersen emrindeym kardeş :D
Birşey Değil Estağfurullah Kardeş :wi:

piraten7

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2011
3
0
1
kendiniz ugrasmayın derim internette ararsanız hazır imzalanmşları var . buyuk oyunlar bile var pes 11 gow gibi bende var hepsi bulamazsanız atabilirim size.