PS5 HACK 60 FPS

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan 60 FPS başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 700 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı 60 FPS
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anar-abasow

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
400
864
93
İyi günler arkadaşlar, 60 Fps+ oynaya bilmek için ps5 fat aldım, ayarlarda performansı seçtim fakat yine oyunlara dikkat ettiğimte 60 fps olmuyor. Bunun her hangi patch’la alakası varmı? Bildiğim kadarıyla bazı patchla oluyormuş.
Şuan ps5 pro düşünüyorum, belki o konsolda 60fps+ oynaya bilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
415
198
43
34
merhaba bazı oyunların mesela gta 5 in 60 fps olan updatesini kurduğunda kstuff kapattığın zaman 60 fps oynayabilirsin tarafımca denendi.

diğer oyunlardada mesela far cry 5 için 60 fps update çıkmıştı oyunun güncel update dosyasını kurduğunda 60 fps açııyor bunu da denedim bilgine update eski sürüm ise 60 fps güncelleme içermiyorsa ps4 hızında oyunlar açılır.

god of war 2018 de de güncel update kurdum 60 fps direk açıldı orjinal updatesi olduğu için.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113
merhaba bazı oyunların mesela gta 5 in 60 fps olan updatesini kurduğunda kstuff kapattığın zaman 60 fps oynayabilirsin tarafımca denendi.

diğer oyunlardada mesela far cry 5 için 60 fps update çıkmıştı oyunun güncel update dosyasını kurduğunda 60 fps açııyor bunu da denedim bilgine update eski sürüm ise 60 fps güncelleme içermiyorsa ps4 hızında oyunlar açılır.

god of war 2018 de de güncel update kurdum 60 fps direk açıldı orjinal updatesi olduğu için.
Oyunların kaç fps çalıştığını nerden görebiliyoruz ps4de deki ekranda çıkıyor mu?

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
415
198
43
34
Fps göremiyoruz ana oynanistan 30 fps de ya da 60 fps de çalıştığı anlaşılıyor.

Kstuff kapattiktan sonra oyundan çıkmadan önce tekrar açmayı unutmayın kstuff kapalı oyundan çıkarsanız konsol kapanıyor direk.

Son düzenleme:

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
400
864
93

Abi açıkcası sizin söylediğiniz gibi kstuff’ı kapatıp denemedim, onu da bi denerim. halde ps4 oyunlarından bahsediyorsundur, ben ps5e çıkmış (kırık) oyunlardan bahsediyorum. Mesela yeni çıkan God of war ragnorak, Black Myth: Wukong , last of us ve başka oyunlar. Ps4 oyunlarını söylediğin gibi denerim bakarım ne oluyor.

Son düzenleme:

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
415
198
43
34
Abi açıkcası sizin söylediğiniz gibi kstuff’ı kapatıp denemedim, onu da bi denerim. halde ps4 oyunlarından bahsediyorsundur, ben ps5e çıkmış (kırık) oyunlardan bahsediyorum. Mesela yeni çıkan God of war ragnorak, Black Myth: Wukong , last of us ve başka oyunlar. Ps4 oyunlarını söylediğin gibi denerim bakarım ne oluyor.
Ps5 oyunlarında grafik ayarlarından performans aldığında 60 fps olur gta 5 rdr 2 gibi büyük oyunlarda 60 fps çalışması için uyumlu update yükleyip kstuff oyundayken kapattığında 60 fps calisicaktir