7.55 tam sürüm

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Orjinal Firmware kategorisinde gurkangumus1980 tarafından oluşturulan 7.55 tam sürüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,952 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Orjinal Firmware
Konu Başlığı 7.55 tam sürüm
Konbuyu başlatan gurkangumus1980
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan evren47

gurkangumus1980

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2011
221
43
28
46
merhaba ps4 ümde oyun oynarken elektriklerin kesilmesi sonucunda çökme meydana geldi.şuanda benden sistemi yeniden sistem kurmamı istiyo .7.55 ve üzeri versyon kurmam gerek .malum kırılma olma durumu olamsı ile benim 7.55 tam sürüm dosyasına ihtiyacım var .çok araştırdım ama sadece bulduklarım.460 mb boyutundaki güncelleme dosyalarıydı. benim sıfırdan kurmam gerek .mümkünse bana yardımcı olabilirmisiniz.teşekkür ederim şimdiden.

4rhma

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 13, 2020
63
20
8
merhaba ps4 ümde oyun oynarken elektriklerin kesilmesi sonucunda çökme meydana geldi.şuanda benden sistemi yeniden sistem kurmamı istiyo .7.55 ve üzeri versyon kurmam gerek .malum kırılma olma durumu olamsı ile benim 7.55 tam sürüm dosyasına ihtiyacım var .çok araştırdım ama sadece bulduklarım.460 mb boyutundaki güncelleme dosyalarıydı. benim sıfırdan kurmam gerek .mümkünse bana yardımcı olabilirmisiniz.teşekkür ederim şimdiden.
Playstation sistemini sıfırdan kurucağını düşündüğüm için full 7.55 dosyasını paylaşıyorum Update dosyası değildir.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

evren47

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2018
84
30
18
Slm hocam link paylaşmışsınız ama sitede sorunvar
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

bu linkdeki 400 mb boyutu ama full surum yazıyordu deneyin isterseniz
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Slm hocam link paylaşmışsınız ama sitede sorunvar
bu linke gir downloada gir 2.cı secenek var ordakını tıkla indir bu full surum ama guncellerken 7.55 yazdıgına emin ol ps4 dunde ondan sonra devam et kolay gelsın

Son düzenleme: