7 Adımda 4.3.3 İphone 4 JailBreak ve Bedava Full Oyun indirme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde H3LLGU4RD tarafından oluşturulan 7 Adımda 4.3.3 İphone 4 JailBreak ve Bedava Full Oyun indirme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,958 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 7 Adımda 4.3.3 İphone 4 JailBreak ve Bedava Full Oyun indirme
Konbuyu başlatan H3LLGU4RD
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan H3LLGU4RD

H3LLGU4RD

MyHeLLSCReaM*
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2010
137
34
28
34
Öncelikle MeOMaN'a Teşekkürlerımı borç bilirim....

Merhaba Herkeze

Bu konumda size jailbreak yapmayı ve oyun atmayı anlatacağım(4.3.3 versiyon İphone 4 sahipleri için)

1-) Iphonumuzdan SAFARİ' yi açarak şu adresi yazıyoruz ve adresimize giriyoruz adres : "www.jailbreakme.com"

2-)Sağ üstdeki +İnstall tıklayıp Cydia İphone'numuza kuruyoruz

3-)Cydia Açıyoruz açılırken bize cydiayı nasıl kullancağımızı soruyor bizde en altdaki devolaper i seçiyoruz ve updateleri yapmasını beklıyoruz bu arada merak etmeyin otomatik shsh kayıt alıyor cydia...

4-) Artık İ phone niz Jaibreaklı oldu Tebrikler, Geçelim oyun atmaya;

5-) Cydiamızı Açıyoruz ( İphone internete bağlı olsun ) Altaki Menüden Manage > Sources > edit > add ve karşımıza çıkan ekrana "cydia.hackulo.us" yazıp ekliyoruz

6-) Eklendikden sonra Sourcelerden üzerine geliyoruz (Hackulo.us yazar) Installous 4 adlı programı kuruyoruz. Bu program App Storedeki Oyunları Ücretsiz ve Sınırsız Olarak (Cracklı versiyonlar nerdeyse %99 tüm uygulamalar ve oyunlar mevcut)indirmemızı sağlıyor..

7-) İnstallous programını acıp menuden Games giriyoruz ve istedigimız oyunu seciyoruz sağ üsteki Dowloand yazısına tıklıyoruz bize altarnatif linkler sunuyor onlardan birini seçiyoruz ve indirmeye başlıyor indirme işlemi bitince dowloand bölümünden indirdigimiz oyun veya programı tekrar seçip İnstall yazısına tıklıyoruz ve oyunumuz,programımız kuruluyor ardından sorunsuz bir şekilde oyunumuzu,programımızı çalıştıyoruz, iyi eğlenceler =)

Son düzenleme:

ozqur

PspBOY
Kayıtlı Üyemiz
Tem 8, 2009
374
0
16
30
Siteye Git
çok kolay bir işlem hiç zor değil ayrıca şunu da belirteyim sadece iphone 4 için değil ipod 4 için de geçerli :D tekrar teşekkürler ayrıca gamecenter nickinide yazarsan seviniriz

ozqur

PspBOY
Kayıtlı Üyemiz
Tem 8, 2009
374
0
16
30
Siteye Git
evet seninki herkesinkini bir başlık altında topluyorum konsuda var hatta

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

H3LLGU4RD

MyHeLLSCReaM*
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2010
137
34
28
34
gamecenter hiç kullanmadıgımdan bilmıyorum nasıl alındığını ve ne işe yaradığını :D

rock

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 17, 2009
18
0
1
41
bunu yapınca telefonda yavaslama olurmu ve jailbreakı silip telefonu eski haline getirebilirmiyiz şimdiden teşekkürler

rock

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 17, 2009
18
0
1
41
ben jailbreakı yaptım ama indirdiğim oyun açılmıyor sorun ne olabilir