PS5 Klasör Oyun After The Fall I VR2 I [Mayıs’2026]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde ahmethan tarafından oluşturulan After The Fall I VR2 I [Mayıs’2026] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 339 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı After The Fall I VR2 I [Mayıs’2026]
Konbuyu başlatan ahmethan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rifat16

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
346
1,507
93
45

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Sizce VR2 almalı mıyız?

Son düzenleme:

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,520
57,267
113
Geçen sene forumda VR2 konusunda sohbetiniz var 1 sene de fikirler değişti mi? 😀 Ben hiç VR denemedim açıkçası merak ediyorum birkaç oyun için gerekli mi? benim de kafamı kurcalayan sorular arasında
Abi bu alıyor, 10, 15 dk oynayıp kaldırıyor. Meta quest var onda, onu aynı şekilde az kullanıyor.

Vr almaz, öylesine yazıyor 😂

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
421
270
63
Bende var kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir cihaz resident evil ve horizon efsane Türkçe yamalı oyunları da bekliyorum cihaz kırılsa da vr2 oyunları daha fazla oynasak

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
346
1,507
93
45
Bende var kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir cihaz resident evil ve horizon efsane Türkçe yamalı oyunları da bekliyorum cihaz kırılsa da vr2 oyunları daha fazla oynasak
Bilmediğimden soruyorum. Cihaz kırılsa da derken VR2 den mi bahsediyorsunuz? Kırılmış PS5 ve VR2 destekli oyun olması yetmiyor mu?

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
633
219
43
46
BURSA
@ @namubjk yeni VR2 çıkan oyunlarada türkçe yama çalışmanız olacakmı. sizden heyecanla beklemekteyiz.