PS5 Oyun Türkçe Yama Alan Wake 2 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde OyunDelisiyim tarafından oluşturulan Alan Wake 2 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Alan Wake 2 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan OyunDelisiyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
370
743
93
Alan Wake 2 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi ve Düzenlemesi bana ait (
OYUNDELİSİYİM) olan Alan Wake 2 PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Ana dosya tool'u için
DKDAVE'ye ve teknik destek için CASTELLANOS'a teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama oyunun (v01.200.007) versiyonuna göre düzenlenmiştir. Ek olarak, bazı yerlerde paylaşılan dil araçlarının hiçbiri PS5 dosyalarında işe yaramıyordu, yani açıp kapatmıyordu. Bu yüzden kendim sıfırdan bir dil aracı yaptım. Bunun da bilgisini vereyim dedim :)

OYUN HAKKINDA
Çok yetenekli bir FBI ajanı olan Saga Anderson, Pacific Northwest'teki küçük bir kasaba olan Bright Falls'a ritüel içeren cinayetleri araştırmak için çağrılır. Alan Wake, sözlerinizle yaşanacakları değiştirebildiğiniz korkunç alternatif bir gerçeklik olan Dark Place'te kapana kısılmış şekilde yıllarını geçiren bir yazardır. Hiç tanışmamış olsalar da bu ikisi ayrı gerçeklikler üzerinden birbirine bağlıdır ve eylemleriyle yaşadıkları dünyaları değiştirebilirler.

Bir korku hikâyesinde anlatılan olaylar, Bright Falls'ın yıkıcı ve doğaüstü bir karanlığa boğulmasına sebep olur ve Anderson ile Wake, hayatta kalıp sevdiklerini korumak için ışığın gücünü kullanmalıdır. Kurban ve canavarlarla dolu, gerçekliğin büküldüğü dünyada bu ikili acaba hikâyenin baş kahramanları olabilecek mi?

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUNDELİSİYİM

PS5 TOOL
DKDAVE
OYUNDELİSİYİM

TEKNİK DESTEK
CASTELLANOS

PS5 PORT VE DÜZENLEME
OYUNDELİSİYİM

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

fseb

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2020
181
73
28

Çevirisi ve Düzenlemesi bana ait (OYUNDELİSİYİM) olan Alan Wake 2 PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Ana dosya tool'u için
DKDAVE'ye ve teknik destek için CASTELLANOS'a teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama oyunun (v01.200.007) versiyonuna göre düzenlenmiştir. Ek olarak, bazı yerlerde paylaşılan dil araçlarının hiçbiri PS5 dosyalarında işe yaramıyordu, yani açıp kapatmıyordu. Bu yüzden kendim sıfırdan bir dil aracı yaptım. Bunun da bilgisini vereyim dedim :)

OYUN HAKKINDA
Çok yetenekli bir FBI ajanı olan Saga Anderson, Pacific Northwest'teki küçük bir kasaba olan Bright Falls'a ritüel içeren cinayetleri araştırmak için çağrılır. Alan Wake, sözlerinizle yaşanacakları değiştirebildiğiniz korkunç alternatif bir gerçeklik olan Dark Place'te kapana kısılmış şekilde yıllarını geçiren bir yazardır. Hiç tanışmamış olsalar da bu ikisi ayrı gerçeklikler üzerinden birbirine bağlıdır ve eylemleriyle yaşadıkları dünyaları değiştirebilirler.

Bir korku hikâyesinde anlatılan olaylar, Bright Falls'ın yıkıcı ve doğaüstü bir karanlığa boğulmasına sebep olur ve Anderson ile Wake, hayatta kalıp sevdiklerini korumak için ışığın gücünü kullanmalıdır. Kurban ve canavarlarla dolu, gerçekliğin büküldüğü dünyada bu ikili acaba hikâyenin baş kahramanları olabilecek mi?

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUNDELİSİYİM

PS5 TOOL
DKDAVE
OYUNDELİSİYİM

TEKNİK DESTEK
CASTELLANOS

PS5 PORT VE DÜZENLEME
OYUNDELİSİYİM

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Ellerinize sağlık abim

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
314
192
43
Resmi yama yapmayanlara inat eline sağlık Türkçe altyazı olmadan zaten oynanmazdi çok teşekkür ederim