Amiga 500 'de Supaplex Dump ! (Güncellenecek)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack) kategorisinde Sakura tarafından oluşturulan Amiga 500 'de Supaplex Dump ! (Güncellenecek) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,398 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack)
Konu Başlığı Amiga 500 'de Supaplex Dump ! (Güncellenecek)
Konbuyu başlatan Sakura
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sahin102

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18

Geçen Perşembe günü gittiğim bir internet kafenin üst katında PS2 ile beraber Amiga 500 oynandığını gördüm.Yaklaşık 10 kadar amiga oyunu vardı.Ama ilgimi çeken tek şey Supaplex oyunu idi.Neyse konuya gelelim.2 Günlüğüne Amiga 500 ve Supaplex oyununu kiraladım.İşyerindeki laptop'um ile bir ağ bağlantısı kurduk.Bu sayede oyunu Windows'a almayı başardım.Her amiga gibi ADF olarak sisteme geldi.Aldıktan sonra yeni müzik ve FX ekledim.FX ölünce çıkan patlama sesi.Ayrıca level 82' deki bug ve grafikleride tekrardan düzeltim.Şu anda sorunsuz olarak çalışıyor.Emulatorde çalışması için ise inanın 3-4 saat emulatore konfigürasyon entegre ettim.Sonunda tam olarak herşey hazırlandı.Tam tamına 3 gün sürdü bu işlem.İndirdikten sonra arşivi C:\ sürücüne atın ve buraya çıkart diyin.Emulatorü çalıştırıp hiç ayar yapmadan start diyip oynayın.Yaklaşık 30 sn sonra açılıyor.Gelen ekranlarda sürekli Mouse'un sol sekmesine basın.Oyun çabuçak açılacaktır.

Kullandığımız Tuşlar Şunlar :

--Mouse : Başlatma ve Seçme
--Yön tuşları her zamanki gibi.(Arrow)
--Son olarak Sağ Ctrl'yi kullanıyoruz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kaynak :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
bunu pcde windows yokken, msdos sisteminde ne oynardım harika manyak delirtici bir oyun sırf yüz mimikleri için dakikalarca supaplex i hareketsiz tuttugumu hatırlarım bölümler 20şer 20şer zorluk seviyeleri artıyordu son bölüme kadar geldim son bölümü bit türlü bitiremedim içimdeki tek ukte 115-120 bölüm level vardı

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
111 levelden oluşuyor oyun...Bende bitirdim oyunu zamanında win95'te Dos modunda oynardım....Şu anda Speed Fix var XP için fakat oda biraz sorunlu , şu anda XP için en iyisi Amiga....

Ama bazı XP'lerde sorun çıkımıyor.Sanırım Grafiklerin Driverleri ile alakalı.Birazda şans işi....

astamiga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 7, 2009
14
0
1
Helal...Rahmetli amcamın 486'sında oynardım bu oyunu ey gidi günler...

pofpor

Arsenal
Moderatör
Eki 7, 2008
728
3
18
Siteye Git
Demek ki hala Amiga 500'ü yaşatmaya çalışan Kafeler var! Duygulandım. Gerçi bende de Amiga500+ var ama kanepenin altında tozlanıyor.

sahin102

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2010
2
0
1
52
dosbox ile pc versiyonunu abondanware indirip gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.
dosbox kullanımında takılırsanız yardımcı olabilirim.

Bump: dosbox ile pc versiyonunu abondanware indirip gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.
dosbox kullanımında takılırsanız yardımcı olabilirim.