APR emu Oyunlar Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan APR emu Oyunlar Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı APR emu Oyunlar Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,446
1,098
113
40
Merhaba arkadaşlar, PS5 sahnesi dün itibari ile yeni bir döneme geçti APR oyunlar şu anlık beta olarak emulatör ile yayınlandı. Şu an kullanılan sürüm nihai sürüm değil. Biliyorsunuzki APR emu tek bir sprx Library ve oyunlar şimdilik exfat ffpkg ve ffpfs formatlarını tam olarak desteklemiyor (bazı oyunlar çökme) sorunları yaşıyor. Birkaç gün içinde yeni APR sürümü yayınlanacak sizde stabil sürümü oyununuzun içindeki ile değiştireceksiniz.

Örnek vermem gerekirse AC Mirage backport dosyaları aktarıldığı zaman çökme yaşıyor oyun 9.00 ve üzeri FW’lerde backport gerektirmiyor kendiniz fakelib kullanmayarak test edebilirsiniz.

Tüm herkes yaşadığı sorunları ve çözebildiği sorunları bu başlık altında paylaşsın (adminleri gereksiz meşgul etmemek adına) oyun sunumları altında gereksiz yorumlar oluşmasın ve aynı oyunu indiren kişilerde çözümleri burada görebilmiş olsun. Şimdiden herkese keyifli oyunlar.

bilgi, paylaştıkça büyür unutmayın. Ben ve forumdaki birçok arkadaşım elimizden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gün içinde yüzlerce mesaj cevaplıyoruz yardımcı olmak adına, birde yeni gelen arkadaşlara eski ve deneyimli arkadaşların daha fazla destek olmasını istiyorum.

Özellikle forumda özensiz yazılan bir çok mesaj görüyorum, lütfen daha temiz mesajlar yazmaya özen gösterelim.

Bir konuda destek alacaksanız soru sorma formatı şu şekilde olmalı.

“ Merhaba Fw 9.00 shadow mount plus 1.5 beta fix2, Kstuff 1.07 üzerinde şunu yapamadım. vs. PPSA1650 1.001 oyunu açamadım. ”

Açıkça kullandığınız FW, Plugin, Elf ve oyun formatlarını exFAT, FFPKG vs. belirttin dahili (internal) M2 (internal) USB (External) SSD/HDD vs. yazmaya özen gösterin. Çünkü açıkça belirtmezseniz çözüm bulma olasılığımız azalıyor.

Son düzenleme: