APR emu Oyunlar Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan APR emu Oyunlar Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,112 kez görüntülenmiş, 65 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı APR emu Oyunlar Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,551
1,257
113
40
Gümaydın dostum. Sıkıştırılmış ve çalışan oyunların listesini hazırlamanı bekliyorum. Dün F1 25 i 3 saat üzeri işlem sonrası çalıştıramadım. Bundan sonra senin sıkıştırıp çalıştırdığın oyunlar üzerinden gidicem.
sayfayi takip et surekli guncelliyorum

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,551
1,257
113
40
hocam fffpsc için shadowmountplus en son sürüm güncelledim ayrıca kstuff kullanıyordum onuda kstufflite geçtim en son sürüm ama uygulama başlatılamıyor hatası almaya başladım dahili m2 de açılan oyunlar açılmaz oldular nasıl çözeriz
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
benim custom buildim sorunsuz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

atalar95

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 18, 2011
288
92
28
31
benim custom buildim sorunsuz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ktuff lite 1.07 yaptı sanırım yok başlatılamıyor veriyor backpork elf olduğu halde yrjb 1.3 fw 9.60

kstuff 1.6.7 ile açıldı şimdi sorun yok anlayamadım :/ umarım ffpsc oyunlarda sorun yaşamayız

Son düzenleme:

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
316
530
93
USB ve M2 de çalışıyor denedim backport 4.xx ffpfs formatinada cevirdim 256 gb dan 110gb indirdim sorunsuz

Ratched and Clank fw 4.xx 77GB dan 44gb ffpfs sorunsuz USB ve M2 uzerinde denendi

Assasin Creed Shadow 262GB dan 152GB ffpfs sorunsuz

merhaba klasör halinde çalışıyor mu harici ssd de

omer25omer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2012
67
19
8
33

Assasin Creed Mirage backport 4.xx M2 internal114.44 GB dan 65.73 GB sorunsuz

DLC ve Trophyler calisiyor Turkce yamada yapmayi planliyorum

hocam hangi tools ile yama yapıyorsun birde sıkıştırdıktan sonra yama atabilirmiyiz