Arkadaşlar bu "Chrystal Case mi ?"

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde nosteam36 tarafından oluşturulan Arkadaşlar bu \"Chrystal Case mi ?\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,666 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Arkadaşlar bu \"Chrystal Case mi ?\"
Konbuyu başlatan nosteam36
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ackurt1979

nosteam36

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2010
6
0
1
Arkadaşlar , net üzerinden 2. el psp satın aldım , 3004 model , yanında bu da vardı. Chrystal case mi değil mi , değilse ne arkadaşlar, yardımcı olursanız çok sevinirim. :help::help::help:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
889
113
39
PSLAND:)
baba aynen öyle derken ne demek istedin , yani chrystal case mi ? case ise ben oturtamadım içi dolu yani psp yi koyamıyorum içine

Evet Chrystal Case.Bende ilk aldığımda oturtamıyordum.Sendeki ayrılıyormu birbirinde?Ayrılıyorsa sırayla takabilirsin.İlkönce öne yada arkaya.Bendeki bu şekilde.Yine olmazsa farklı olabilir.MEsela sende PSP fat ama Crhystal case slim için olabilir

ackurt1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 8, 2010
3
0
1
46
şeffaf kasa

Elinde gördüğüm kadarıyla bazı vida yerleri var gibi şeffaf kasada olabilir.İlk sahibi almış ama takamamış olabilir?
Pardon Umd kısmında metal iticileri görmemiştim bu kesinlikle şeffaf kasa.