PS5 Klasör Oyun Avatar Frontiers of Pandora Complete Edition PS5-DUPLEX

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan Avatar Frontiers of Pandora Complete Edition PS5-DUPLEX başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,058 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 18 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Avatar Frontiers of Pandora Complete Edition PS5-DUPLEX
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan JagadNingrat

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
712
595
93
@theramses oyun açıldı mı sizde ben ne yaptıysam oyunu açamadım ona göre indirin boşuna indirmeyin

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
712
595
93
byercanx @byercanx kardeşim şu oyuna bakabilirmisin sana zahmet siesta'nın yayınlamış olduğu Avatarı yükledim DLC paketi yok onda açıldı oyun fakat DUPLEX in yayınlamış olduğu Avatar DLC paketi ikiside 1.020 updateli duplexsin DLC li oyunu indirdim itemflozudan denedim açılmadı ffpfsc dosyalı yaptım kstuff 1.07 ve 1.09 ile denedim yine açılmadı ama itemde oyun ekranda tam açılacak duruyor acaba duplex denemeden mi yayınladı oyunu açan var mı bilmiyorum hiçbir yerde yazmıyor bu Bilgi ayrıca üçüncü şahıs kamera açısı olmalı biliyorum bu güncelleme ile

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
byercanx @byercanx kardeşim şu oyuna bakabilirmisin sana zahmet siesta'nın yayınlamış olduğu Avatarı yükledim DLC paketi yok onda açıldı oyun fakat DUPLEX in yayınlamış olduğu Avatar DLC paketi ikiside 1.020 updateli duplexsin DLC li oyunu indirdim itemflozudan denedim açılmadı ffpfsc dosyalı yaptım kstuff 1.07 ve 1.09 ile denedim yine açılmadı ama itemde oyun ekranda tam açılacak duruyor acaba duplex denemeden mi yayınladı oyunu açan var mı bilmiyorum hiçbir yerde yazmıyor bu Bilgi ayrıca üçüncü şahıs kamera açısı olmalı biliyorum bu güncelleme ile
Pazartesine kadar evde yokum dostum, müsait olduğumda bakarım

theramses

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2020
236
49
28
cumartesiharici ssd de deneyecem bende deneyen olupta açan olura paylaşsın lütfen

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
712
595
93
Pazartesine kadar evde yokum dostum, müsait olduğumda bakarım
Eyvallah kardeşim çok problemli bir oyun acayip canımı sıktı üçünü şahıs kamera açısı olmasa tamam neyse diğeri var siesta'nın yayınlamış olduğu bunda bir sıkıntı var ama çözemedim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

@theramses byercanx @byercanx yeni çıkan backport dosyası düştü onu ana oyuna ekleyince oyun hem açıldı hem üçüncü şahıs kamera açısı ilede oynanır hale geldi

Son düzenleme:

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
712
595
93
paylaşabilirmisin..........
Bu dosyayı oyunun içine atın yapabilirsen ben ffpfsc sıkıştırma dosyali yaptım oyun 318 GB dan 155 GB düştü üçüncü şahıs kamera açısı geldi hem klasörlü hem ffpfcli olarak çalışıyor Türkçe altyazı yama yapılırsa bambaşka oyun güzelleşir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.