o zaman rebugda çalışmıyor..bi kaç gündür unban bekledik bi mp atalım oda kursahımızda kaldı..
Bump: oldu valla bi en düşük çözünürlüğe ayarlıyım dedim vallla oldu 576 aynı sıkıntıyı yaşanlara rehber olsun..:17: paylaşım içinde saol dostum..kafanı çok şişirdim emeğine sağlık..:lvbg:
şu black ops 2 başıma neler getirdi..dünya kadar tropiler gitti ..iki elin parmaklarından çok hesap ve makine ban yedi hala uslanmadım..mp çok takılan bi adam da değilim ama bu oyunun mp beni müptela yaptı..konsolun banını kaldırsalar orjinale geçeçem o derece..
ferhan abi nerden yaptın o ayarı birde nereye kadar gidicek bu böyle ya günde 3 tane değiştiriyoz arkadaş ya tamı tamına gitsin yada iyi bir sey geliştirse sunlarda bir daha kapayamasalar
ferhan abi nerden yaptın o ayarı birde nereye kadar gidicek bu böyle ya günde 3 tane değiştiriyoz arkadaş ya tamı tamına gitsin yada iyi bir sey geliştirse sunlarda bir daha kapayamasalar
Kardeşim Ekran Ayarlarıa gel. Ordan VİDEO ÇIKIŞ AYARLARI
.Sonra HDMI
SAĞ tuşa bas.
Daha sonra ÖZEL seç.
Daha sonra ordan X ile 576 p seç.
Ondan sonra korkmana gerek yok ekran acayip dandik oluyor:e: Programı çalıştırdıktan sonra tekrar Otomatik yapabilirsin.:yihu::superman: