ÇÖP KUTUSU Baştan Sona jailBreak sonrası oyun yükleme Desteği

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde yarali27 tarafından oluşturulan Baştan Sona jailBreak sonrası oyun yükleme Desteği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 209 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Baştan Sona jailBreak sonrası oyun yükleme Desteği
Konbuyu başlatan yarali27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan djbadboys38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarali27

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2025
18
5
3
Merhaba Arkadaşlar

Ben bu jailbreak işlerinde yeniyim. birkaç gündür sürekli forumda geziyorum ve bir eksiklik fark ettim. baştan sonra ps5 de jailbreak sonrası oyun nasıl yüklenir paylod, kstuff, shadowmount, etaHen vs.vs gibi terimler ve araçlar nedir ne işe yarar gibi cevapları bulamadım. Parça parça videolar var ama bir bütün yol haritası çıkartamıyorum.

birden çok oyun formatı var pkg, FFPFSC, exfat, klasör oyunlar vs.vs gibi kavramlar var. ama ben bunların ne olduğunu araştırarak çok zor öğreniyorum.

Bu aşamaları bilen bu kavramları açıklayacak, hatta bir rehber videosu ekleyebilecek bir babayiğit var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.

semihyz

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2020
19
0
1
Bende çok merak ediyorum. hala bir oyunu çalıştırabilmiş değilim. exfat nedir klasör nedir anlayabilmiş değilim

Psx63

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2012
358
76
28
41
Konu çok uzun arkadaşlar iyi bir rehber olmadan bulaşmak uğraştırır
Şu yapacağınız youtube dan yardım almak
Mctuna hoca youtube kanalındada baya yardımcı olur size

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
389
194
43
Merhaba Arkadaşlar

Ben bu jailbreak işlerinde yeniyim. birkaç gündür sürekli forumda geziyorum ve bir eksiklik fark ettim. baştan sonra ps5 de jailbreak sonrası oyun nasıl yüklenir paylod, kstuff, shadowmount, etaHen vs.vs gibi terimler ve araçlar nedir ne işe yarar gibi cevapları bulamadım. Parça parça videolar var ama bir bütün yol haritası çıkartamıyorum.

birden çok oyun formatı var pkg, FFPFSC, exfat, klasör oyunlar vs.vs gibi kavramlar var. ama ben bunların ne olduğunu araştırarak çok zor öğreniyorum.

Bu aşamaları bilen bu kavramları açıklayacak, hatta bir rehber videosu ekleyebilecek bir babayiğit var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.
Kırma işlemini nasıl yaptınızmı? Paylaod maneger kurdunuzmu? kurduysanız Kstuff Lite 1.11 Beta ve shadowmountplus.elf 1.7 beta 2 kurulu olması gerekir. Oyuna daha sonra gelelim bunlar olmadan makinanın içinde oyun oynuyamazsınız. Kurulum video'larını tekrardan izleyin, bunları yapın ilk önce, sonra oyuna geliriz oyun işi kolay.

HakonPala

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2025
27
5
3
ben şuana kadar 13.60 sürümündeyim ps4 pkgler çok basit indir exfat bir usb ye at konsola tak pkg installerdan yükle ps5 oyunları ise sadece klasör oyunlarını çalıştırabildim bunlarıda indirip rardan çıkarıp yine exfat bir usb veya harddiske atıp konsola bağladığım an otomatik olarak yüklüyor ama usb çıkarınca oyun açılmıyor bunun çözümünüde ps5 web file manager ile çözdüm usbdeb direkt konsol hafısasına kopyalıyorum kopyalam bitti mi oyun kalıyor ama gowun yeni 2d oyunun pkg olarak denedim yüklendi ama açılmadı daha fake pkg desteği henüz yok sanırım 13.60 ın
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
sorunsuz şekilde oyunlar oynanabiliyor

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
389
194
43
Bende çok merak ediyorum. hala bir oyunu çalıştırabilmiş değilim. exfat nedir klasör nedir anlayabilmiş değilim
Oyun dosya formatlarıdır her ikiside özünde aynıdır oyun oynarsın. En son PKG dosya formatı çıktı ama o şimdilik 11.60 firmware'e kadar
olanları destekliyor ama şimdilik 1 ay sonra ne olu bilemem.

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
111
42
28
Kırma işlemini nasıl yaptınızmı? Paylaod maneger kurdunuzmu? kurduysanız Kstuff Lite 1.11 Beta ve shadowmountplus.elf 1.7 beta 2 kurulu olması gerekir. Oyuna daha sonra gelelim bunlar olmadan makinanın içinde oyun oynuyamazsınız. Kurulum video'larını tekrardan izleyin, bunları yapın ilk önce, sonra oyuna geliriz oyun işi kolay.
gönderiyi düzenledim hocam cevabınızı da ekledim orayı atlamışım
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Rehber oluşturdum
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

yarali27

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2025
18
5
3

Evet bunları yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...