Battlefield 4 PS3 BETA EUR

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde yasco tarafından oluşturulan Battlefield 4 PS3 BETA EUR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,690 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Battlefield 4 PS3 BETA EUR
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sayqho

asterix_58

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 20, 2011
91
2
8
43

Dostum banlı ps3 kullanıyorsan id banlandığında sanıyorum lisansta iptal oluyor psn'ye girdiğinde bir daha psn'den aktive edip dene.
[/Q

kardeş sana bişey soracağım ben orjinal battlefield 3 var online passı görmüyor zaten bu ps3 de 2tane var birini silin yazıyor nasıl silerim hesabımı direk menüden silsek yetiyormu bide baska çalışan online pass varmı sende bles versiyonu için

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,619
14,399
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Cfw'li makinadanmı bahsediyorsun yoksa ofw'li makinadanmı?

Eğer cfw'li makinaysa kullandığın oyunun kodu gerekli.

Yok hayır ofw'li makina için soruyorum diyorsan psn'i aç silmek istediğin makinadan hesap ayarlarına gel aktivasyonla alakalı bir seçenek olacak onu seçip ps3 system olanı seçeceksin deactive yapacaksın hesabı.

asterix_58

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 20, 2011
91
2
8
43
makina cfw ama oyunu orjinal aldım online koduda var dediğin şekil sillmeyi deniyim saol kardeş

Ghotc4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2013
6
0
1
31
Arkadaşlar şuan ps3 4.46 orjinal sürümüne sahibim.Konuda palaşılan 4.46 jailbreak cfw lerden birini indirip kurabilirmiyim?İlla sürümün 4.46 altı mı olması mı gerek kurabilmek için??

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,619
14,399
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Arkadaşlar şuan ps3 4.46 orjinal sürümüne sahibim.Konuda palaşılan 4.46 jailbreak cfw lerden birini indirip kurabilirmiyim?İlla sürümün 4.46 altı mı olması mı gerek kurabilmek için??
Cfw kurmak istiyorsanız makinanızın en yüksek versiyonu 3.55 olmalı, 3.55 üstü orjinal firmwire üstüne cfw kurulamıyor.