Ben 10 Ultimate Alien Cosmic Destruction USA-EUR FULL ISO 1.24 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Ben 10 Ultimate Alien Cosmic Destruction USA-EUR FULL ISO 1.24 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 58,233 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Ben 10 Ultimate Alien Cosmic Destruction USA-EUR FULL ISO 1.24 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

alican3

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2011
96
6
8
36
ben 10 un en güzel psp oyunu budur ve en yenisi olması lazım

dorukyurdusen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2012
13
0
1
46
Üstad bi yardım et ben indirdim bunu sonra içinde klasörü vardı açtım. onun içinde çok fazla şeyler vardı alta indim bi rar daha vardı. onu açtım. isosu içindeydi. onu atmaya çalıştım klasör bozuk dedi. tekrar indirdim başka linkten aynı şey oldu

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,313
17,294
113
Hangi linklerden indirdiğini yazarsan kontrol edeceğim usa versionumu yoksa eur versionumu indirdin. hangi tek linki kullandın. ?

EDIT : Tüm tek linklerdeki dosyaları kontrol ettim hiçbir dosya bozuk hatası almadım.Sen indirme sırasında anlık internetten koptuysan dosya eksik inmiş olabilir.Yeniden indirmen gerekir.

Bu arada tek linklerden indirdiğinde ve açtığında içinden çıkan oyunun adını taşıyan klasörde de sıkıştırılmış paketler göreceksin o paketleri de winrar ile açınca iso yu bulacaksın.

Son düzenleme: