Biohazard HD Remaster

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Biohazard HD Remaster başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,718 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 117 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Biohazard HD Remaster
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan konohali

unwicked

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 1, 2009
113
25
28
43
e3 odede calıstıran arkadaslarım varsa yardımlarınızı beklıyorum.

unwicked

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 1, 2009
113
25
28
43
admın arkadaslarım lutfen yardım edın kafayı yıcem.ındırmedıgım eboot param dosyası kalmadı.pkg olarak gamesonıc manager denedım,ıso olarak sonıc manager denedım oyunu acmak ıcın,hep bu hatayı verıyor oyun xmb ye geldıgınde actıgımda you do not have permission access this installed data.plase and the game.bırılerı yardım etsın allah rızası ıcın.

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,691
8,341
113
admın arkadaslarım lutfen yardım edın kafayı yıcem.ındırmedıgım eboot param dosyası kalmadı.pkg olarak gamesonıc manager denedım,ıso olarak sonıc manager denedım oyunu acmak ıcın,hep bu hatayı verıyor oyun xmb ye geldıgınde actıgımda you do not have permission access this installed data.plase and the game.bırılerı yardım etsın allah rızası ıcın.
ben ilk multimanda denedim aynı hatayı verdi sonra irisman ile denedim sorun çıkmadan oyuna girdi kardeş
belki e3 odede kulandığın için dir ben mcpsp yazılım kulanıyorum sorun çıkmadan o yuna girdim

unwicked

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 1, 2009
113
25
28
43
ben ilk multimanda denedim aynı hatayı verdi sonra irisman ile denedim sorun çıkmadan oyuna girdi kardeş
belki e3 odede kulandığın için dir ben mcpsp yazılım kulanıyorum sorun çıkmadan o yuna girdim
ode ıste farklı bıse ne adam gıbı manager kullanabılıoz nede baska bıse anca eboot dosyaları falan varsa oyunu acabalıoz kardesım.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
ode ıste farklı bıse ne adam gıbı manager kullanabılıoz nede baska bıse anca eboot dosyaları falan varsa oyunu acabalıoz kardesım.
Kardeş azönce denedim oyunu. Multiman da açmadı ama gamesonic manager de sorunsuz açıldı oyun.Galiba ode ler için sağlam fik yok şuanda.İnşallah en kısa zamanda çıkarırlar.Ben bakıyorum halen Rus sitelerine:)

unwicked

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 1, 2009
113
25
28
43
bende bakıyorum 3.55 4.21+ fıx lerı ındırıp ıso yapıp denıyorum halen :(