Black Friday indirimlerinin kazananı Xbox One oldu!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Genel Sohbet kategorisinde The_Darkness tarafından oluşturulan Black Friday indirimlerinin kazananı Xbox One oldu! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,745 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Genel Sohbet
Konu Başlığı Black Friday indirimlerinin kazananı Xbox One oldu!
Konbuyu başlatan The_Darkness
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan The_Darkness

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)

bunu alıntı ile cevaplayım dostum

bu gune "black" denmesi karaborsayla alakali degildir, cunku ortada karaborsalik bir olay yoktur, olay erken kalkan kazanir, ya da abd'de pek meshur tabir ile first come, first served mantigina dayanir. "black" denmesinin sebebi patlayan satislar ve nakit akisi nedeniyle sirketlerin muhasebe hesaplarinda kirmizi ile gosterilen zarar durumundan, siyah* ile gosterilen kar durumuna gecmeleridir. bir derece dogruluk payi olsa da, tabii ki temsili bir isimlendirmedir bu.

bizde arefe günleri buna uyabilir gerçi mantık olarak black friday mantığına uymuyor ama böyle bir indirim olayı iyi olabilir gerçekten indirim olursa ama :D
Adamlar aşmış valla.Ticaret zekası bu olsa gerek..Yılbaşılar,doğum günleri,ülkeye ait günler, sevgililer,erkekler,kadınlar,gaziler günleri,zafer bayramları.,yakında hayvanlar günüde çıkarırlarsa hiç şaşmayın:) ben rusya dayken deli gibi hediyeleşirlerdi bu günlerde:)

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,104
77
Siteye Git
Adamlar aşmış valla.Ticaret zekası bu olsa gerek..Yılbaşılar,doğum günleri,ülkeye ait günler, sevgililer,erkekler,kadınlar,gaziler günleri,zafer bayramları.,yakında hayvanlar günüde çıkarırlarsa hiç şaşmayın:) ben rusya dayken deli gibi hediyeleşirlerdi bu günlerde:)
madem hediyeleşmek istiyorsun bana ps4 alabilirsin :D:D:D biraz oynarım satarım one alırım :p

mit40

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2014
720
109
43

Sen birde kırıldığında gör cümbüşü :D ps4 fanlarını o zaman görürüz geneli one geçecekler :D
kırılırsa artar tabi bende alırım ama ikisinim birden kırılması dahilinde ps4ü tercih ederim özel oyunlar konusuna gelince hala aklım özel ps3 oyunlarında o oyunları oynamayı çok isterdim xbox360'la one çok farklı konsollar 360'ın ps3'e nazaran tek eksik yanıydı exclusivlear ama one ps4'ten çok geri malesef.

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,104
77
Siteye Git
kırılırsa artar tabi bende alırım ama ikisinim birden kırılması dahilinde ps4ü tercih ederim özel oyunlar konusuna gelince hala aklım özel ps3 oyunlarında o oyunları oynamayı çok isterdim xbox360'la one çok farklı konsollar 360'ın ps3'e nazaran tek eksik yanıydı exclusivlear ama one ps4'ten çok geri malesef.
valla dostum ben artık özel oyunlara bakmıyorum en düzgün şekilde kırılan konsol benim için en iyisidir ps3 bile zar zor kırıldı şimdi sanırsam bazı modelleri kırılmıyor bile kırsanda bir ton fix mix istiyor hele ps4 için düşünemiyorum kırılsın ben ikisinide alacam yine ilk terchim one olacak :)

sedoman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 8, 2012
105
5
18
48
Bencede arkadaşlar Xbox farklı bir ayrıcalıktır seni yormaz üzmez zahmetsizce oyunları indirip oynarsın keyfine bakarsın sizce ?...

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)

tamam işte askere gidiyorsun ps4 ben alıyım sanada sega mega driv veriyim bol bol punisher ile mortal kombat ultimate 3 oynarsın şaka maka ama hala segayı saklıyorum :)
[MENTION=81998]ankboy[/MENTION] Üstad ile buyrun gelin.teklif halen geçerli:) Bendede vardı Sega Mega drive 16 bt idi sanırsam.PS1 almak için üstüne para vermiştim:(

valla dostum ben artık özel oyunlara bakmıyorum en düzgün şekilde kırılan konsol benim için en iyisidir ps3 bile zar zor kırıldı şimdi sanırsam bazı modelleri kırılmıyor bile kırsanda bir ton fix mix istiyor hele ps4 için düşünemiyorum kırılsın ben ikisinide alacam yine ilk terchim one olacak :)
EN iyi konsol,rahat kırılabilen konsoldur diyosun yani kardeş:)