PS5 FFPFSC Oyun Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,956 kez görüntülenmiş, 238 yorum ve 81 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dertsiz

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,440
3,012
113
Vallahi gençler ben oyunları günü birlikte yayınlarım ama en az 3-4 saat oynuyorum. Yayınlamadan önce en iyi olan AMPR emu’su veya DLC unlock destekliyorsa hepsini kontrol ediyorum. O şekilde paylaşıyorum. Çünkü kendim arşivlik oyunlarımı yayınlıyorum. Sizde bu vesileyle yüksek donanım ihtiyacı olmadan bu oyunlara en iyi hali ile sahip oluyorsunuz.
Arşiv gercek bir hastalık yıllardır bende.Ister inanın ister inanmayın hâlâ elimde sega megadriver,gameboy,ps1,2,3,4 duruyor satmaya kıyamadığım gibi evdede yer bulamıyorum. Hanım izin vermiyo eskilere😂Baba evinde dolap içinde öylece yatiyor.Ps2 dvd oyunları 500den fazla mecbur dvd kutularını attım cok yer kaplıyordu ama ps1ve megadriver oyunlarına kıyamadım.Bu yüzden harddiske kopyaladigimiz oyunlar nimet benim için. Fiziksel hem yer hemde huzur kaciriyor yerine göre 😂

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,099
3,339
113
41
Arşiv gercek bir hastalık yıllardır bende.Ister inanın ister inanmayın hâlâ elimde sega megadriver,gameboy,ps1,2,3,4 duruyor satmaya kıyamadığım gibi evdede yer bulamıyorum. Hanım izin vermiyo eskilere😂Baba evinde dolap içinde öylece yatiyor.Ps2 dvd oyunları 500den fazla mecbur dvd kutularını attım cok yer kaplıyordu ama ps1ve megadriver oyunlarına kıyamadım.Bu yüzden harddiske kopyaladigimiz oyunlar nimet benim için. Fiziksel hem yer hemde huzur kaciriyor yerine göre 😂
Çok geniş bir alanım olsa ben gerçekten golden games olarak fiziksel bir alan oluştururdum. Nedense o kutulu oyunları karşımda görmek bana huzur veriyor.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,479
6,551
113
Vallahi gençler ben oyunları günü birlikte yayınlarım ama en az 3-4 saat oynuyorum. Yayınlamadan önce en iyi olan AMPR emu’su veya DLC unlock destekliyorsa hepsini kontrol ediyorum. O şekilde paylaşıyorum. Çünkü kendim arşivlik oyunlarımı yayınlıyorum. Sizde bu vesileyle yüksek donanım ihtiyacı olmadan bu oyunlara en iyi hali ile sahip oluyorsunuz.
Tas getirin bal damliyi😅

lemans

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 29, 2012
46
4
8
39
Ellerin dert görmesin. iyi ki hepsini indirmemişim en azından daha az kaplayan sürümler geliyor.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,440
3,012
113

😅🤣😂

Başkan senin sistem hdd dostu
Bide winrar derdimiz de yok
Yükleme de yok
İndir gopyala yapıştır finiş
Nazar değdirecen la Masallah maşallah 😂
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Fatal Frame 2 remake backport gelmis. Nioh 3 bunlarda umarız gelir.2 aya bizimde güzel bir arşivimiz olacak