PS4 Türkçe YAMA Brothers: A Tale of Two Sons PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Brothers: A Tale of Two Sons PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27,434 kez görüntülenmiş, 392 yorum ve 256 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Brothers: A Tale of Two Sons PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yvzsari

NyksN

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 1, 2020
17
1
3
Brothers: A Tale Of Two Sons PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Kapak resmi thisrock84 @thisrock84 tarafından hazırlanmıştır.

Sevgili mcpsp üyeleri, Brothers: A Tale Of Two Sons PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle tool konusunda yardımcı olan SWUFORCE'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Oyunu oynayanlar bilir, bu oyunda çok fazla metin yok, yani anlayacağınız konuşma yok oyunda. Toplamda 110 satır falan vardı. Sadece Menü, Tuşlar falan türkçeye çevrilmiştir. Ben oynayıp bitirdim, ama küçük kardeşlerimizin ilgisini çeker belki deyip bunu da paylaşayım dedim. Yama ile uyumlu olan oyun linkini de arşivin içine ekledim. Linkleri kopyalayarak oyunu indirebilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum. :)

Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ VE PS4 PORT

ÇAĞ

TOOL
SWUFORCE

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
teşekkürler

serhanc06

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 18, 2015
76
45
18

Sevgili mcpsp üyeleri, Brothers: A Tale Of Two Sons PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle tool konusunda yardımcı olan SWUFORCE'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Oyunu oynayanlar bilir, bu oyunda çok fazla metin yok, yani anlayacağınız konuşma yok oyunda. Toplamda 110 satır falan vardı. Sadece Menü, Tuşlar falan türkçeye çevrilmiştir. Ben oynayıp bitirdim, ama küçük kardeşlerimizin ilgisini çeker belki deyip bunu da paylaşayım dedim. Yama ile uyumlu olan oyun linkini de arşivin içine ekledim. Linkleri kopyalayarak oyunu indirebilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum. :)

Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark :)

ÇAĞ

TOOL
SWUFORCE

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Teşekkürler

bar1519

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2017
61
4
8

ÇAĞ

TOOL
SWUFORCE

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
tşk