Bu zamanda PSP300x alınır mı?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde wairhumer tarafından oluşturulan Bu zamanda PSP300x alınır mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,068 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Bu zamanda PSP300x alınır mı?
Konbuyu başlatan wairhumer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pofpor

wairhumer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 7, 2008
36
1
8
36
Herkese selamlar;
uzun zaman önce bende bir fat psp vardı çok güzel zaman geçirdim harika bir aletti fakat daha sonra satmak zorunda kaldım aletimi ve o zamandan beridir psplere çok uzağım (2-3 yıldır). Şimdi sorum şu başlıkta da belirttiğim gibi acaba şu zamanda PSP300Xler alınır mı kullanılır mı, Vitaları gördüm ama çok pahalı öğrenci adam için, psplerinde fiyatı ucuz geldi elimde olan üç beş kuruşla bir psp almayı düşündüm ama hali hazırda psplerle ilgilenen arkadaşlardan görüşlerini almak istedim.
Şimdiden teşekkürler...

alperq10

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2012
6
0
1
bence psp alma vita al. spotcular vardır sizin oralarda ordan 650 tl ye vita bulursun biraz daha para biriktir al bence.

wairhumer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 7, 2008
36
1
8
36
bence psp alma vita al. spotcular vardır sizin oralarda ordan 650 tl ye vita bulursun biraz daha para biriktir al bence.
aradaki farka bakar mısın 650 lira diyorsun ben diyorum 200 lira psp sen bana az daha koy diyorsun o paraya 3 tane psp alırım biraz daha dediğin para elimdekini neredeyse 2 katı, he dersen alma psp boşa gider paran onu anlarım ama şu an gidip vitaya 650 lira vermem ama yinede cevabın için teşekkürler

bigban35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2011
110
2
18
Bir Bak derim 300x Serisi Deil ama Bu fıyata Bu kaçmaz Derim 2004 Model Ama Harıka

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Fiyatta Gayet iyi

ozqur

PspBOY
Kayıtlı Üyemiz
Tem 8, 2009
374
0
16
30
Siteye Git
bence alma artık psp bitmiştir herkes satmaya çalışıyor hiç oyunda çıkmıyor bence hiç alma

ndspsp

Erişim Engelli
Eyl 11, 2010
125
1
18
kardeşim almadıysan al derim PSP hiç bir zaman bitmez sınırsız oyunu var, sen o oyunlarla vakit geçirirken bir yandan para biriktir , sen para biriktirirken de VİTAYA oyun çeşiti artar sonra alırsın harıl harıl oynarsın, eğer aldıysan en iyisini yaptın ama 3000 ve 2000 arasında gidip gelme 2000 alsanda olur, evde lcd büyük ekran varsa bir tanede kablo al sitedeki pluginlerlede tam ekran yap oyna bende öyle yaptım..

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,654
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git
PSP devri geçmez bir klasik olarak kalır. Sen git en iyis 3000 2000 veya 1000 serilerinden birini al takılmaya başka.

İstersen E1004 al daha iyi olur. İstediğin oyunu oynarsın sitemizdeki rehberleri kullanarak :)

Şöyle bir paket var. İstersen büyük mağazalardan bu şekilde alabilirsin.

pofpor

Arsenal
Moderatör
Eki 7, 2008
728
3
18
Siteye Git
PSP her zaman oynanır arkadaşlar. Asıl fiyatların düşmeye başladığı şu zamanda PSP alınır. "Almayın Vita çıktı" demek iyi bir öneri olmaz. Makine ile video izlersiniz, mp3 dinlersiniz, sadece emülatör oyunları bile almak için bir nedendir. PSP ölmez arkadaşlar :)