Bursa psp kırdırma + hafıza kartı alabileceğim yer

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde scortman tarafından oluşturulan Bursa psp kırdırma + hafıza kartı alabileceğim yer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,908 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Bursa psp kırdırma + hafıza kartı alabileceğim yer
Konbuyu başlatan scortman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alpogul

scortman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 13, 2011
1
0
1
36
Bursa pspme kırdırma işlemi + hafıza kartı alabileceğim bir yer varmı?

*K.Cobain*

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 17, 2009
76
0
6
bursada hiç biyer bilmiyorum ama çarşıda felan psp satan pasajlarda kırdırabilirsin aynı şekilde hafıza kartı da alabilirsin ama çakma olur yani kopyalama hızı felan düşük olur teknosa electro wrold gibi yerlerden almanı tavsiye ederim hafıza kartını :)

Alpogul

Erişim Engelli
Eki 13, 2010
50
1
8
Bursa pspme kırdırma işlemi + hafıza kartı alabileceğim bir yer varmı?
Öncelikle merhaba kardeşim..
Ben de Bursa'dayım.PSP'ni kırdırmak istiyorsan Heykel'deki İnegöl Çarşısına gidebilirsin.Orada bu işi yapan abilerimiz var.

Hafıza kartına gelince onu dışarıdan almanı tavsiye etmem.Teknoloji marketlerinde de çok pahalı.Bu yüzden Tasco Games'ten alabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ben buradan bir hafta önce hafıza kartı aldım.Akşam 4.30 gibi siparişi verdim sabah 10.30'da elimdeydi.Hem de güvenilir.Şahin abimiz çok güvenilirdir, bir şüphen olmasın.