Buz Gibi Bir 5.02 GEN-A CTF Tema

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde Telekinazi tarafından oluşturulan Buz Gibi Bir 5.02 GEN-A CTF Tema başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,206 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı Buz Gibi Bir 5.02 GEN-A CTF Tema
Konbuyu başlatan Telekinazi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan wolfenstein1092

Telekinazi

Erişim Engelli
Eyl 19, 2009
132
0
16
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Şifre=Telekinazi

5.03 GEN-A larada uyumludur diye biliyorum:)

Cilekes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2009
6
0
1
40
peki bunu nasıl yükleyeceğiz? direk psp/theme içine atarak mı. yoksa seplugins içinden bi değişiklik yapıcaz mı ?

Cilekes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2009
6
0
1
40
evet o rehberi buldum herşeyi yaptım dosyaları indirdim olması gereken yerdeler. sistemim 5.03 gen-a. makina psp 3004 ama temalarda hala kendi 3 adet teması bulunmakta ? bu arada ilgin için teşekkürler

Telekinazi

Erişim Engelli
Eyl 19, 2009
132
0
16
evet o rehberi buldum herşeyi yaptım dosyaları indirdim olması gereken yerdeler. sistemim 5.03 gen-a. makina psp 3004 ama temalarda hala kendi 3 adet teması bulunmakta ? bu arada ilgin için teşekkürler
rica ederim işte şimdi burdan indirdiğin temayı themeye atıp çalıştırabilirsin:)

Cilekes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2009
6
0
1
40
yine de sonuç alamadım :S söylenilen her şeyi yaptım. tekrar tekrar henleyip gen-a kurdum ama malesef olmadı. kısmet değilmiş :)