thx
popu1er Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Nis 2, 2014 40 0 6 Mar 10, 2022 #535 @yasco eline, emeğine sağlık hocam. Ben oyun yükleme konularında yeniyimde 9.00 kırık PS4'üm var ve "Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. " bunu indirdim. Kurulum sıralaması nasıl olacak? Tüm rar'ları çıkarınca elimde 3 adet PKG dosyası oluyor.
@yasco eline, emeğine sağlık hocam. Ben oyun yükleme konularında yeniyimde 9.00 kırık PS4'üm var ve "Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. " bunu indirdim. Kurulum sıralaması nasıl olacak? Tüm rar'ları çıkarınca elimde 3 adet PKG dosyası oluyor.
Crysis68 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 3, 2021 35 3 8 Mar 11, 2022 #536 yasco' Alıntı: FW 9.00 [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Tşk
yasco' Alıntı: FW 9.00 [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Tşk
popu1er Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Nis 2, 2014 40 0 6 Mar 11, 2022 #537 Oyunu 9.0'a kurdum ancak ısrarla internet bağlantısı istiyor. Internet bağlantısını aktif etsemde aynı yerlerde dönüp, duruyor menü. Bunun bir çözümü var mı?
Oyunu 9.0'a kurdum ancak ısrarla internet bağlantısı istiyor. Internet bağlantısını aktif etsemde aynı yerlerde dönüp, duruyor menü. Bunun bir çözümü var mı?
fehmiclk Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Nis 23, 2015 29 2 8 Mar 12, 2022 #539 yasco' Alıntı: FW 9.00 [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkurler
yasco' Alıntı: FW 9.00 [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkurler
snrcmb Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 10, 2022 15 2 3 Mar 12, 2022 #540 yasco' Alıntı: FW 9.00 [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ...
yasco' Alıntı: FW 9.00 [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ...