PS3 Türkçe YAMA Call of Duty Classic PS3 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Call of Duty Classic PS3 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,083 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Call of Duty Classic PS3 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MGS76

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
411
1,331
93
Call of Duty Classic PS3 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Call of Duty Classic oyununun Türkçe Dublaj & Türkçe Altyazı yamasıyla karşınızdayım. Öncelikle oyunu seslendiren FACİA YAPIM' a ve portlayan KURTULUŞ PALA'ya buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum çeviri yapay zekadır ama tekrarlı şekilde kontrol ettim dublaj %100 diye biliyorum ve gerçek seslendirmedir türkçe karakterler eklenmiştir Herkese Keyifli Oyunlar Dilerim

Oyunu İndrimenize gerek yoktur Türkçe Dublaj & Türkçe Altyazı gömülü şekildedir

OYUN HAKKINDA
Call of Duty: Classic, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve 2003 yılında piyasaya sürülerek efsanevi serinin temelini atan ilk oyunun, sonradan modern konsollar (PlayStation Network ve Xbox Live Arcade) için yeniden adlandırılmış dijital sürümüdür. II. Dünya Savaşı'nın yıkıcı atmosferini tek bir kahraman yerine Amerikan, İngiliz ve Sovyet piyadelerinin farklı perspektiflerinden anlatan yapım; o döneme kadar pek görülmemiş sinematik sunumu, yapay zeka kontrollü silah arkadaşlarıyla omuz omuza savaşılan kaotik cephe tasarımları ve tarihi gerçekçiliğiyle FPS (Birinci Şahıs Nişancı) türünde bir dönüm noktası olarak kabul edilmektedir.

TÜRKÇE DUBLAJ
KURTULUŞ PALA

FACİA YAPIM

TÜRKÇE ÇEVİRİ

NITR0

PS3 TOOL VE PAKETLEME
NITR0

PS3 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,044
58,207
113
evet abim kurtuluş pala portlamış pc sürümünü onun adınıda yazdın unutmuşum sağolasın
Eski neslin fazla ilgi görmemesi normal çünkü 13 sene önce ömrünü doldurdu. Tabii arada güzel yamalar çıkınca ilgi gördü burası ama işte bazı oyunlar da oyunculara hitap edemeyebiliyor :)

Emu çıkınca yamalı pkg'lara geçiş yapacağız ve onları ps5 bölümünde paylaşacağız inşAllah. Şimdi bunlar bizim için bir yatırım sayılır :D

Eline emeğine sağlık :)

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,044
58,207
113
aslında giriş kısmında yani eğitim parkurunda türkçe afişlerde vardı ama videoda yak sanırım Castellanos @Castellanos abim oraları çekmeyi unutmuş
Aynen oralar da, yani tabelalar da türkçe ama eğitim sıkıcı geldiği için video çekmedim :D

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
506
2,498
93

Call of Duty Classic oyununun Türkçe Dublaj & Türkçe Altyazı yamasıyla karşınızdayım. Öncelikle oyunu seslendiren FACİA YAPIM' a ve portlayan KURTULUŞ PALA'ya buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum çeviri yapay zekadır ama tekrarlı şekilde kontrol ettim dublaj %100 diye biliyorum ve gerçek seslendirmedir türkçe karakterler eklenmiştir Herkese Keyifli Oyunlar Dilerim

Oyunu İndrimenize gerek yoktur Türkçe Dublaj & Türkçe Altyazı gömülü şekildedir

OYUN HAKKINDA
Call of Duty: Classic, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve 2003 yılında piyasaya sürülerek efsanevi serinin temelini atan ilk oyunun, sonradan modern konsollar (PlayStation Network ve Xbox Live Arcade) için yeniden adlandırılmış dijital sürümüdür. II. Dünya Savaşı'nın yıkıcı atmosferini tek bir kahraman yerine Amerikan, İngiliz ve Sovyet piyadelerinin farklı perspektiflerinden anlatan yapım; o döneme kadar pek görülmemiş sinematik sunumu, yapay zeka kontrollü silah arkadaşlarıyla omuz omuza savaşılan kaotik cephe tasarımları ve tarihi gerçekçiliğiyle FPS (Birinci Şahıs Nişancı) türünde bir dönüm noktası olarak kabul edilmektedir.

TÜRKÇE DUBLAJ
KURTULUŞ PALA

FACİA YAPIM

TÜRKÇE ÇEVİRİ

NITR0

PS3 TOOL VE PAKETLEME
NITR0

PS3 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]​
Eline emeğine sağlık. E hani yapılıyormuş işte yama ps4 te olur o halde :) Castellanos @Castellanos Nitr0 @Nitr0