Part7 ölü değil. O partın bulunduğu serverda bakım var yalnız part 7 değil, o serverdaki hiçbir dosya bakım bitene kadar indirilemez. Yenileme şansım da yok. Defalarca yazdım indirmeden önce linkleri kontrol edin diye... Beklemek gerekiyor. Diğer bazı oyunlarımın bazı linkleri de o serverda. onlar da geçici olarak çalışmıyor.
hako bu sende vardır ya bir türlü bulamıyorum, bu forumda yayımlanan türkçe yama bu versiyona uyumlu, varsa linkleyebilirmisin kral UP0700-CUSA08692_00-DARKSOULSHD00000-A0103-V0100.pkg
hako bu sende vardır ya bir türlü bulamıyorum, bu forumda yayımlanan türkçe yama bu versiyona uyumlu, varsa linkleyebilirmisin kral UP0700-CUSA08692_00-DARKSOULSHD00000-A0103-V0100.pkg
Buraya koydum. Türkçe yama bu kopyaya uygun yapılmışsa hata almazsın ama aynı cusa kodlu başka bir kopyaya yapılmışsa uyumlu hale getirip yeniden paketlemen gerekir. Ben Türkçe yama kullanmadığımdan o konuyu pek takip etmiyorum.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Buraya koydum. Türkçe yama bu kopyaya uygun yapılmışsa hata almazsın ama aynı cusa kodlu başka bir kopyaya yapılmışsa uyumlu hale getirip yeniden paketlemen gerekir. Ben Türkçe yama kullanmadığımdan o konuyu pek takip etmiyorum.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.