Android Türkçe Yama Carrion Android Türkçe Yama (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Carrion Android Türkçe Yama (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 90 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı Carrion Android Türkçe Yama (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Shaneee

Nitr0

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
478
1,621
93
Carrion Android Türkçe Yama (ÇIKTI)

Carrion Android oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım. çeviri çoğunlukla Neil @Neil kardeşime aittir türkçe karakterlerde aynı şekilde ona çok teşekkür ediyorum ben sadece portlayıp eksik android kısımları çevirdim Herkese Keyifli Oyunlar Dilerim

Neil @Neil Kardeşime Küçük Bir Hediye :)

KURULUM
APK' yı kurmanız yeterlidir türkçe yama apk ya gömülmüştür

OYUN HAKKINDA
Carrion, geleneksel korku kalıplarının aksine bir kurbanı değil, gizli bir tesiste hapsedildiği laboratuvardan kaçmaya çalışan şekilsiz ve dokunaçlı yaratığı kontrol ettiğiniz "tersine korku" (reverse horror) türünde bir piksel-sanat aksiyon oyunudur. Devolver Digital yayıncılığında Android platformuna uyarlanan yapımda temel amacınız; tesisteki insanları avlayarak tüketmek, yeni yetenekler kazanıp evrimleşmek ve çevresel bulmacaları çözerek ilerlemektir. Mobil cihazlar için optimize edilmiş akıcı kontrolleri, ürpertici atmosferi ve etkileyici ses tasarımıyla dikkat çeken oyunu Google Play üzerinden ücretsiz olarak deneyimleyebilir ve tek bir uygulama içi satın alımla kısıtlama olmadan tam sürümün kilidini açabilirsiniz

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NEİL
NITR0

ANDROİD TOOL VE PAKETLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

Neil

TR Yama Emekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
522
685
93
L.A

Carrion Android oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım. çeviri çoğunlukla Neil @Neil kardeşime aittir türkçe karakterlerde aynı şekilde ona çok teşekkür ediyorum ben sadece portlayıp eksik android kısımları çevirdim Herkese Keyifli Oyunlar Dilerim

KURULUM

OYUN HAKKINDA
Carrion, geleneksel korku kalıplarının aksine bir kurbanı değil, gizli bir tesiste hapsedildiği laboratuvardan kaçmaya çalışan şekilsiz ve dokunaçlı yaratığı kontrol ettiğiniz "tersine korku" (reverse horror) türünde bir piksel-sanat aksiyon oyunudur. Devolver Digital yayıncılığında Android platformuna uyarlanan yapımda temel amacınız; tesisteki insanları avlayarak tüketmek, yeni yetenekler kazanıp evrimleşmek ve çevresel bulmacaları çözerek ilerlemektir. Mobil cihazlar için optimize edilmiş akıcı kontrolleri, ürpertici atmosferi ve etkileyici ses tasarımıyla dikkat çeken oyunu Google Play üzerinden ücretsiz olarak deneyimleyebilir ve tek bir uygulama içi satın alımla kısıtlama olmadan tam sürümün kilidini açabilirsiniz

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NEİL
NITR0

NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]​

XiXi

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 12, 2026
26
21
3
Eline sağlık Don't starve oyunlarına da yama yapılabiliyorsa çok iyi olur

Shaneee

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 5, 2026
38
51
18

KURULUM

OYUN HAKKINDA

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NEİL
NITR0

NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]​
Elinize sağlık