PS3 Türkçe YAMA Castlevania Lords of Shadow 1 + DLC'ler PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Castlevania Lords of Shadow 1 + DLC'ler PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,303 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 29 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Castlevania Lords of Shadow 1 + DLC'ler PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Chassis

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,684
49,836
113
Castlevania Lords of Shadow 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Castlevania Lords of Shadow 1
PS3 Türkçe Yamasıyla karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren OYUN ÇEVİRİ EKİBİNE buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için RICK'e teşekkürü bir borç bilirim.

Oyunu bilgisayarınızda RPCS3 aracılığıyla da oynayabilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ

ÇEVİRMEN
MERT ALİ FIRAT

PS3 TOOL
RICK

ANA OYUN TÜRKÇE FONT
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ
CASTELLANOS

DLC TÜRKÇE ÇEVİRİ
NEIL

PS3 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS
NEIL

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,999
1,882
113
Ellerine saglik.Konu dışı ps5 backport dosyalarını ana oyun icinemi atmam gerekli.Yoksa oyunla beraber ayri dosya olalarakmi kopyalamaliyim.Ve umarim yeni ps5 oyun yamalarida gelir

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,684
49,836
113
Ellerine saglik.Konu dışı ps5 backport dosyalarını ana oyun icinemi atmam gerekli.Yoksa oyunla beraber ayri dosya olalarakmi kopyalamaliyim.Ve umarim yeni ps5 oyun yamalarida gelir
Aynen abim, bulundukları yere atacaksın, sonra etahen 2.5b konumda hepsi var, işte bestpig'in elf'i falan, kırmayı yapacan bu kadar :)

Orhannn

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 20, 2019
160
340
63

Castlevania Lords of Shadow 1
PS3 Türkçe Yamasıyla karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren OYUN ÇEVİRİ EKİBİNE buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için RICK'e teşekkürü bir borç bilirim.

Oyunu bilgisayarınızda RPCS3 aracılığıyla da oynayabilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ

ÇEVİRMEN
MERT ALİ FIRAT

PS3 TOOL
RICK

TÜRKÇE FONT
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ
CASTELLANOS

PS3 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik][Gizli içerik]

Teşekkür ederim

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,684
49,836
113
Ben şunu farkettim.Neden ps3 dönüş yaptı. Açıklıyorum çünkü ps5 dosya sistemi ile ps3 aynı ve boyutları çok düşük. Kral bir şeylerin peşinde 😂😂
Yama yapımı PS5 ve PS4'ten çok zor😂

Ama PS5'in klasörlü olması, bana PS3'ü hatırlattı, ondan dolayı bu konsola da geçiş yaptım😂

PKG dosyasını sevemedim bir türlü😂