Hatanın neydeni İndirdiğiniz oyun ve türkçe yama dosyalarındaki CUSA kodu aynı olsa bile hatayı alabilirsiniz nedeni ise, paketleme imzalarının farklı olması bu yüzden sizdeki oyuna göre yeniden düzenlemeniz gerekiyor
vidyoda sorunun çözümü vardır
PROGRAMIN İNDİRMELİNKİ
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Bildiğimiz üzeri bir çoğumuz bazen bu sorunla karsilasiyor. Bir konuda sorum olacak
Elimde Pkg oyun dosyası Update ve Türkçe yama bulunmaktadır .
Türkçe yama Yükleme bittikten sonra CE-36434-0 hatası almaktayım . Aynı cusa olsa bile İmza Probleminden dolayı bu hata alinmaktadir diye biliyorum.
ASİL SORUM ;
DUXA's Programı ile uyumlu hale getirmek için yama ile UPDATE mı yapmam gerekiyor yoksa Ana oyunu mu yapmam gerekiyor ? bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bildiğimiz üzeri bir çoğumuz bazen bu sorunla karsilasiyor. Bir konuda sorum olacak
Elimde Pkg oyun dosyası Update ve Türkçe yama bulunmaktadır .
Türkçe yama Yükleme bittikten sonra CE-36434-0 hatası almaktayım . Aynı cusa olsa bile İmza Probleminden dolayı bu hata alinmaktadir diye biliyorum.
ASİL SORUM ;
DUXA's Programı ile uyumlu hale getirmek için yama ile UPDATE mı yapmam gerekiyor yoksa Ana oyunu mu yapmam gerekiyor ? bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
kardeşim aynı sorunlardan bende de var. aynı cusa koduna sahip pkg lar fakat imza uyuşmazlığından dolayı yükleme sonunda mevcut hatayı almaktayım. sorduğun sorudaki gibi önce tr yamayı ana oyun ile entegre ettim, cihazda kurulumda aynı hatayı aldım. bu sefer tr yamayı update pkgsı ile entegre etmek istedim ama duxa uygulamasında "finished with errors. see log" hatası aldım. araştırdım çözüm bulamadım. bazı kaynaklarda da duxanın bir çok yeni oyun pkglarını çalıştırmadığı söyleniyor.
merhaba kolay gelsin ben yaptığımda şu hatayı alıyorum sebebi nedir acaba yardımcı olurmusunuz.
ERROR.this appears to be a retail pkg.retail updates will not work unless you know the passcode
Önceklikle bütün emeği geçen hocalarımın eline sağlık eski yaptığım oyunlar oluyordu şu an sniper elite 4 TR yama imzaladığımda finish with error hatası alıyorum duxa uygulamasında
merhaba kolay gelsin ben yaptığımda şu hatayı alıyorum sebebi nedir acaba yardımcı olurmusunuz.
ERROR.this appears to be a retail pkg.retail updates will not work unless you know the passcode