PS4 Türkçe YAMA Clash: Artifacts of Chaos PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde gserhygrtht tarafından oluşturulan Clash: Artifacts of Chaos PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,285 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Clash: Artifacts of Chaos PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan gserhygrtht
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz36

gserhygrtht

Yardımsever Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
299
134
43
Clash: Artifacts of Chaos PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Clash: Artifacts of Chaos PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Clash: Artifacts of Chaos, ACE Team tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanan bir 2023 aksiyon-macera oyunudur. Oyun, Zeno Clash serisinin üçüncü oyunudur.

Normalde alperrenkli @alperrenkli oyunu çevirmiş olup linkleri bulunamadığından tekrardan yapay zeka çevirilimiştir ( bunu çevirtiren benim , birde update paylaşacağım )

MyBe&Ka @MyBe&Ka arkadaşın durmadan sorarak yardım aldım , dosyayı gönderdim çeviriyi o düzenledi ben anlattı ne yapacağımı

Oyun için teşekkürleri MyBe&Ka @MyBe&Ka arkadaşımıza edelim ben birşey yapmadım sonuçta

Ben sadece update içine gömdüm ve oyunu test ettim sayılır ( oynuyorum şuan =))

UYUMLU OYUN LİNKİ
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

MAKİNE ÇEVİRİ

TEKNİK DESTEK
MYBE&KA

PS4 PORT VE DÜZENLEME
GSERHYGRTHT

OYNANIŞ VİDEOSU

EKLENECEK...

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
392
1,589
93
Clash: Artifacts of Chaos, ACE Team tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanan bir 2023 aksiyon-macera oyunudur. Oyun, Zeno Clash serisinin üçüncü oyunudur.

Normalde alperrenkli @alperrenkli oyunu çevirmiş olup linkleri bulunamadığından tekrardan yapay zeka çevirilimiştir ( bunu çevirtiren benim , birde update paylaşacağım )

MyBe&Ka @MyBe&Ka arkadaşın durmadan sorarak yardım aldım , dosyayı gönderdim çeviriyi o düzenledi ben anlattı ne yapacağımı

Oyun için teşekkürleri MyBe&Ka @MyBe&Ka arkadaşımıza edelim ben birşey yapmadım sonuçta

Ben sadece update içine gömdüm ve oyunu test ettim sayılır ( oynuyorum şuan =))
Eline emeğine sağlık. Ufak yardım ettim, ne olacak sağolasın. :) Sende zehri aldın Allah kolaylık versin :)

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,737
8,980
113
Eline sağlık. Böyle böyle çoğalarak bu işi parayla yapanların kökünü kurutacağız.
artık para kazanmaları için çıkan tüm oyun türkçe altyazı değilde dublaj yapmaları lazım zira burda güzel bir ekip kuruldu
yamalar en günçel burda var çıkıyor onlarda başının çaresine baksınlar
bu arada sitemize yotube kanalına abone olun ve zorunlu değil ama istiyen bağış yaptın siteye
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mctuna @mctuna -KONSOL

gserhygrtht

Yardımsever Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
299
134
43
artık para kazanmaları için çıkan tüm oyun türkçe altyazı değilde dublaj yapmaları lazım zira burda güzel bir ekip kuruldu
yamalar en günçel burda var çıkıyor onlarda başının çaresine baksınlar
bu arada sitemize yotube kanalına abone olun ve zorunlu değil ama istiyen bağış yaptın siteye

mctuna @mctuna -KONSOL
Seni takip ediyorum , yoksa nasıl öğrenirdim update açmayı kapatmayı , yamaları eklemeyi