Çok Önemli Uyarı PS5 FW 14.00 Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Çok Önemli Uyarı PS5 FW 14.00 Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 475 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Çok Önemli Uyarı PS5 FW 14.00 Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,175
2,962
113
40
Arkadaşlar PS5 FW 14.00 için uyarıda bulunma gereğinde bulundum. Jailbreak bekleyen kişiler icin 13.00 FW ve 13.42 FW arası güvenli alanlarıdır FW 14.00 çok güçlü şekilde geliyor son beta'da yapılan testlerde birçok güvenlik acigi kapatılmış. Hatta Gezine dün gece 4 güvenlik acigini SONY'e bildirdi 3 kullanıcı alanı istismarı, 1 kernel exploit durumun ciddiyeti onemli. Uzun bir sure bu sürümlerden sonra kolayca Jailbreak gelmeyebilir. Bahsedilen kernel exploit cok güçlü hatta Linux 13.XX surumlerine bile gelebilir yakın zamanda IOMMU ile ilgili Hipervisor kernel acigi bildirilmiş ve kapatılmış. Bu muhtemelen Gezine 0day exploit The_Flow destekli.

13.00 FW ve 13.42 FW beklemede kalin kesinlikle update yapmayin.

Kaynaklar : zecoxao, soniciso

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

darksmoke86

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 3, 2026
19
4
3
Ben de 13.20 de bekliyorum ama çıktığında da videolu bir rehber olmazsa nasıl yapılır onu da bilmiyorum kaynaklae var evet ama benim bilgim sınırlı yanlış birşey yapmaktan da korkuyorum açıkçası berbat etmeyelim durduk yerde cihazı :)

ANIL007

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2019
24
1
3
13.60 ps5 proyu kutuya koyup bekletmeye deger mi 13.42 demişsiniz.