PS4 Türkçe YAMA Control PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Control PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 55,205 kez görüntülenmiş, 648 yorum ve 384 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Control PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan karga

Nyks58

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 2, 2019
294
4,645
93
üzüldüm :( 6.72 geçin diyeceğim, ama stabil değil. Sizleri düşündüğüm için ben bu riski göze alıp 6.72 yaptım konsolu, ama 6.72'ye yükselttiğim gün, bi' baktım backport konusu açılmış :( İş işten geçti tabii. Son olarak, kırma işlemini yaptıktan sonra hemen interneti kapatıyorum.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yama linki paylaşıldı ve gerekli açıklamalar konuya yazıldı.

Maalesef dediğiniz şekilde yapamayız. Çünkü yamayı eğer bir güncelleme dosyasına göre düzenlersek, yama boyutu artar. Patch yaparken sadece dil dosyasını atıyoruz çünkü :) Eklentiler ve diğer dosyalar dahil edilmiyor. :)
Hocam haklisiniz yamanin boyutu artiyordur fakat bazi oyunlarda updateler olmadan cekilmez oluyor Mesela Days Gone ve AC Unity birer ornek ve daha bunun gibi bir cok oyun var bunlara Cok fazla glitch bug vb var Ozellikle konsollarda bazi oyunlarda optimasyonu cok iyi yapamiyorlar ve bunlari updateler araciligiyla duzeltiyorlar Kisaca updateler oldukca kritik oluyor Bu durumlar eger oyunun ham halinde mevcutsa her ne kadar Turkce olsa da oyunun zevkini kiriyor Bu sebeple yamalari oyunun son updatelerine uyumlu sekilde cikarirsaniz cok cok seviniriz Hem biz Turkce yamanizla daha fazla keyif aliriz hem de sizin yamanizin diger yama yapimcilarina kiyasla cok daha nitelikli olur Simdiden sagolun :)

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,550
57,317
113
Hocam haklisiniz yamanin boyutu artiyordur fakat bazi oyunlarda updateler olmadan cekilmez oluyor Mesela Days Gone ve AC Unity birer ornek ve daha bunun gibi bir cok oyun var bunlara Cok fazla glitch bug vb var Ozellikle konsollarda bazi oyunlarda optimasyonu cok iyi yapamiyorlar ve bunlari updateler araciligiyla duzeltiyorlar Kisaca updateler oldukca kritik oluyor Bu durumlar eger oyunun ham halinde mevcutsa her ne kadar Turkce olsa da oyunun zevkini kiriyor Bu sebeple yamalari oyunun son updatelerine uyumlu sekilde cikarirsaniz cok cok seviniriz Hem biz Turkce yamanizla daha fazla keyif aliriz hem de sizin yamanizin diger yama yapimcilarina kiyasla cok daha nitelikli olur Simdiden sagolun :)
Mafia 3 v1.04 yamasında keremec arkadaşımızın yapmış olduğu araçla yamayı update dasyasına gömmüştük. Aslında o videoyu izleyerek dosyaları update dosyalarına gömebilirsiniz sizde. Onun dışında, internetim kötü olduğu için upload'larla uğraşmak istemiyorum. :) GTA SA 4 gb, Shadow Warrior 2.5 gb. Bunları bile upload edemedim şu an :)

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,550
57,317
113
üstad yine çok güzel bir oyun umarım yakın zamanda 5.05 fix çıkar o sürüm içinde uyarlarsınız emeğinize sağlık
mad_080 @mad_080 arkadaşımız bana özelden offline hen attı. Önceden kullandığım hen'den daha iyi diyebilirim. Valla yerinizde olsam, fixlerle falan uğraşmazdım. Eninde sonunda herkes 6.72 sürümüne geçiş yapacak zaten :)

Nyks58

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 2, 2019
294
4,645
93
Mafia 3 v1.04 yamasında keremec arkadaşımızın yapmış olduğu araçla yamayı update dasyasına gömmüştük. Aslında o videoyu izleyerek dosyaları update dosyalarına gömebilirsiniz sizde. Onun dışında, internetim kötü olduğu için upload'larla uğraşmak istemiyorum. :) GTA SA 4 gb, Shadow Warrior 2.5 gb. Bunları bile upload edemedim şu an :)
Siz de haklisiniz Benim de internet altyapim rezalet TTNET ADSL sagolsun Fakat dedigim gibi inanin eger ortada ayni oyunun 2 yamasi varsa guncel surumlu olani veya iste GOTY Special Edition vb olani falan tercih ederim ben Acikcasi biraz da psikolojik olarak oyunun en sorunsuzu ve dolu dolu pakedini oynadigim icin de daha keyifle oynuyorum Bence bu sizi diger yamayla ugrasan insanlardan ustun kiliyor ama tabii ki siz bilirsiniz :)

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,550
57,317
113
Siz de haklisiniz Benim de internet altyapim rezalet TTNET ADSL sagolsun Fakat dedigim gibi inanin eger ortada ayni oyunun 2 yamasi varsa guncel surumlu olani veya iste GOTY Special Edition vb olani falan tercih ederim ben Acikcasi biraz da psikolojik olarak oyunun en sorunsuzu ve dolu dolu pakedini oynadigim icin de daha keyifle oynuyorum Bence bu sizi diger yamayla ugrasan insanlardan ustun kiliyor ama tabii ki siz bilirsiniz :)
Aynen, benim de ttnet.
Diğer yama paylaşan arkadaşlar da aynı şekilde yapıp paylaşıyorlardı. Yani güncelleme dosyasına gömüp o şekilde paylaşmıyorlardı yamaları.

Mafia 3 v1.04 yamasında, yamayı üyeler programı kullanarak update dosyasına gömdüler. Basit bir işlem zaten. Mafia linkinde videoya erişebilirsiniz. Videoyu izleyerek kendinizde paylaşılan yamayı update dosyasına gömebilirsiniz. Ana oyun, update ve yama dosyası bu kadar :)

Nyks58

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 2, 2019
294
4,645
93
Aynen, benim de ttnet.
Diğer yama paylaşan arkadaşlar da aynı şekilde yapıp paylaşıyorlardı. Yani güncelleme dosyasına gömüp o şekilde paylaşmıyorlardı yamaları.

Mafia 3 v1.04 yamasında, yamayı üyeler programı kullanarak update dosyasına gömdüler. Basit bir işlem zaten. Mafia linkinde videoya erişebilirsiniz. Videoyu izleyerek kendinizde paylaşılan yamayı update dosyasına gömebilirsiniz. Ana oyun, update ve yama dosyası bu kadar :)
Peki o zaman hocam Ben aslinda yamanin n updatelerle uyumlu olmazsa diye bunu rica etmistim sizden Yoksa eger dediginiz gibi basit bir islemse dediginiz gibi uygularim Hocam peki bu updatelere yama gomme olayi her oyunda uyumlu olur mu ?

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,550
57,317
113
Peki o zaman hocam Ben aslinda yamanin n updatelerle uyumlu olmazsa diye bunu rica etmistim sizden Yoksa eger dediginiz gibi basit bir islemse dediginiz gibi uygularim Hocam peki bu updatelere yama gomme olayi her oyunda uyumlu olur mu ?
Olur tabii :)

Ana oyun, update, dosya yolunu gösteren yama klasörü. Bunlar olmazsa, olmaz. Gerisini program halleder zaten :)