Counter Strike 0.8 Beta 2

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Homebrew Oyunlar kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Counter Strike 0.8 Beta 2 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,598 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı Counter Strike 0.8 Beta 2
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bedo001

Acedia

MelissA & AmAtisyA
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2008
627
0
16
46
botsuz asker mi olur, oynanmaz bu oyun :D (öfff iğrençti)

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
multiplayer desteği varmış ferayda hocam oynanır bence hemde süper sarar tabi önc bunu multi oynaayacak adam lazım :D:D

Bluth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2009
38
0
6
Ya Mantıksız Sürekli Online Oynayamayacağim için evinde Wireless olanlara bşe denmez :D weya psp si olan arkadası ... :D

tbtopcu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 3, 2009
20
0
1
30
Siteye Git
Hocam oyun tadından yenmiyor bea bayıldım oonline denedm ancak beceremdm belkide benim acemiliğimdendir varsa online beceren gelsin kapısalım

aaksu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2009
5
0
1
psp de aradığım cs yi daha bulamadım. kuşbakışı olup online oynana varda o çabuk sıkıyor. diğerlerininde grafikler rezalet.

alppla

Guest

Adhoc'u kullanacağım zaman bu hata çıkıyor. Oyunu hafıza kartından sildim yükledim ama hala sorun devam ediyor. Bir bilgisi olan varsa yazsın.

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
homebrow oyundan ne bekliyorsunuz arkadaşlar bence gayet iyi grafikleri var bi ev yapımı oyun göre pandora seti bi gelsin hemen indirip birileriyle kapışıcam :D