PS4 HEN Öğreticiler [ ÇÖZÜLDÜ ] Ps4 4.05 debug mebü ftp bağlantısı nasıl yapılır arkadaşlar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde poulkilly tarafından oluşturulan [ ÇÖZÜLDÜ ] Ps4 4.05 debug mebü ftp bağlantısı nasıl yapılır arkadaşlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,699 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı [ ÇÖZÜLDÜ ] Ps4 4.05 debug mebü ftp bağlantısı nasıl yapılır arkadaşlar
Konbuyu başlatan poulkilly
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emurat

bucalips4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2018
8
0
1
Hayır o sitedekiler çalışmıyor.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu siteye git ve üye ol. forum'a git, ps4 bölümünde PS4HEN PKGs git oyunları orada bulabilirsin.
ps4hen neden gerekliki kurulumu? ben bunu kurmadım.. 4.05 yukselttim.. ve debux kurulu şuan ps4hen kurmak zorundamıyım ? şuan ps4hen kurmadan harici hardiskten oyun çalıştıramammı ? ps4hen ps2 oyunlarını çalıştımak için değilmi?

psxhax.com üye alımını durdurmuş sanırım..

Son düzenleme:

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
292
113
43
Şimdilik kalıcı değil. Oyunları çalıştırmak için ps4hen kurman gerek.

bucalips4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2018
8
0
1
şuan 4.05 yükseltip.. denildigi gibi herseyı yükledim.. debux kayboluyor.. oyunları yukleyıp oynamam için ne yapmam gerekiyor.. hiçbiryerde tam bilgi yok. sen suan ps4 oyunlarını oynayabiliyormusun ?

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
292
113
43
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
burada bazı oyunlar var, indirebilirsin yukarıda anlattığım işlemleri yapıp PS4HEN'i ps4 göndereceksin gelen ekranda tamam de. Kumandadan ps logolu tuşa bas ana menüye dönecek, ayarlar kısmına git - debug setting - game - package installer oyunu yükle.

Emurat

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2013
143
37
28
43
Arkadaşlar birde FTP bağlantısı üzerinden PS4 e oyun atabiliyormuyuz?