PS3 EMULATÖR CPS1 Full Romset,Multiman Icin Retro Arch ve 3D Oyun Kapaklari

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde Black Angel tarafından oluşturulan CPS1 Full Romset,Multiman Icin Retro Arch ve 3D Oyun Kapaklari başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,387 kez görüntülenmiş, 61 yorum ve 39 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı CPS1 Full Romset,Multiman Icin Retro Arch ve 3D Oyun Kapaklari
Konbuyu başlatan Black Angel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sonmeztolga

fhssass

Erişim Engelli
Kas 19, 2012
957
42
28
44
Ben oyunları fbanext ve fba alpha emulatorlerine attım sorunsuz çalıştı multimandede sorunsuz çalıştı

This is not just a game!!!

TimuRR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 20, 2013
45
18
8
İyi Guzelde Ben dev_hdd0/ROMS/fba Bu klasorlerde Roms / fba Klasörleri yok icerisinde nasıl yaparım bilgi arkadaşlar aynı şekilde dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR/covers_retro/fba .. /fba da yok

fhssass

Erişim Engelli
Kas 19, 2012
957
42
28
44
İyi Guzelde Ben dev_hdd0/ROMS/fba Bu klasorlerde Roms / fba Klasörleri yok icerisinde nasıl yaparım bilgi arkadaşlar aynı şekilde dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR/covers_retro/fba .. /fba da yok
Olmayan klasorleri sen olusturacan
Ayrıca olmamasida normal herkes kendisi oluşturuyor...

This is not just a game!!!

mrisvan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
994
82
48
49
armut piş agzıma düş teşekkurler ustad geriside gelsin lütfen

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
Bende bir sorun yok, ama sen gene istersen bunu indir bir dene, bu en son versiyonu

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
yok zaten Retroarch'ın en son versiyon yüklü. gerçi Retroarch'tan açınca oyunlar çalışıyor, Multiman'dan açınca siyah ekranda donuyor.

belki de Multiman'ın yeni çıkan versiyonunu yükledim. ondan olmuş olabilir mi?

farklı birşey mi yapmak lazım acaba, izinler falan...

Black Angel

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2009
778
635
93
yok zaten Retroarch'ın en son versiyon yüklü. gerçi Retroarch'tan açınca oyunlar çalışıyor, Multiman'dan açınca siyah ekranda donuyor.

belki de Multiman'ın yeni çıkan versiyonunu yükledim. ondan olmuş olabilir mi?

farklı birşey mi yapmak lazım acaba, izinler falan...

Ben bu surumu kullaniyorum hic bir sorun yok, buradan indirebilirsin...

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Arkadaslar bu arada bekleyenler icin Neo Geo full set yukledim...Buradan indirebilirsiniz

Psx63

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2012
211
37
28
41
CPS2 ve CPS3 romlarınıda bu şekilde paylaşma ihtimalin varmı acaba