CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,091 kez görüntülenmiş, 97 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Pleaker

cengizzz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 13, 2009
37
0
6
tuna romlar ayrı ayrı olsa yani 3-5 tane güzel romlar koysan harika olur hepsini indirmek zor dostum.. ayıramıyoruzda

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,590
113
44
Siteye Git
Aşağıdaki linkten istediğin oyunları tek tek seçerek indirebilirsin dostum

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

atlantisprensi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 13, 2008
99
1
8
PSP yi bu emuları sayesinde çok seviyorum.. Bunlar benim ruhum.. :d: Yeni oyunlar bunlar kadar zevk vermiyor bana.:26:

titanlord

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2009
38
0
6
üstadım bunu indirdim verdiğin cps2 Hen emulatörüyle burdaki romların cachein alsam psp 3004 te çalışırmı acaba

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,590
113
44
Siteye Git
çok teşekkürler elgado. son bir soru forumda cache alma ile ilgili bir konu var ama pek anlayamadım pratik olarak açıklayabilrseniz çok makbule geçer
Pratiği çok basit,rom convert programını çalıştırıyorsun browser penceresinden cache'sini almak istediğin romu seçiyorsun hepsi bu,oluşan cache dosyasını emulatörün olduğu klasörde gerekli yere atıp oyunun zevkini çıkartıyorsun :49: