Cps2 Emulatörü ve Bütün Oyunları Resimli

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Cps2 Emulatörü ve Bütün Oyunları Resimli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,154 kez görüntülenmiş, 65 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı Cps2 Emulatörü ve Bütün Oyunları Resimli
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,266
25
48
42
CPS2 oyunlarını

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ve bir sürü siteden indireiblirsiniz.

Arkadaşın aradığı Garuda karakterinin olduğu oyunlar Street Fighter EX ve STreet Fighter Ex 2 oyunlarıdır ki Hako abinin oyun bölümünde bulunurlar.

TARZANLAR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 13, 2008
160
1
18
Ya tuna kardeş bir şey soracam cps1 de cache diye bir şey yok bunda neden var yaa boş yere hafıza kardeş öyle olmazmı

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,561
56,840
113
44
Siteye Git
Fat psp kullanıyor isen cache mecbur dostum slimde cache yok :)

HellBoy

King Of Upload
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2008
423
0
18
41
Tunacım oyun linklerinde bir problem var sanırım. Nasıl yapsakda ben Ailen Predator filan çekemedim.. Olmuyo. Bi el atar mısın ..

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,561
56,840
113
44
Siteye Git
Tunacım oyun linklerinde bir problem var sanırım. Nasıl yapsakda ben Ailen Predator filan çekemedim.. Olmuyo. Bi el atar mısın ..
Diğer linkler en kısa sürede düzelecektir istediğin oyunu aşağıdaki linkten indirebilirsin HellBoy :27:

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,561
56,840
113
44
Siteye Git
Buyur dostum en kısa zamanda bütün oyunları upload edeceğim sorundan dolayı özür dilerim

HellBoy

King Of Upload
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2008
423
0
18
41
Önemli değil la. Kaçıyomusun sanki, ne özrü.. Thank you.

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,561
56,840
113
44
Siteye Git
Bütün roms dosyalarının linkleri düzeltilmiştir sorundan dolayı özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...