CSPortable v0.9

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Homebrew Oyunlar kategorisinde umuro tarafından oluşturulan CSPortable v0.9 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,033 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı CSPortable v0.9
Konbuyu başlatan umuro
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Solid

umuro

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 12, 2008
66
12
8
29
Siteye Git

Link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Şifre: umuro

Peki nasıl gireceğiz oyuna ?

Cs Portable V0.9 çalışıyor.Slim 2004 5.50 Gen-D3'de denedim.Menüde bot sekmesi var olan botlar aktif hale geliyor.Ama botlar zeki değil.Buy menüsü vs. var
Solid'ten Alıntıdır..

Kolay Gelsin...
:aetsch:

Link Yenilenmiştir...

cagatay27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2008
222
1
18
bu da kucuk adamlımı bıde bıttane vardı onlıne ye gıremedım onda bunu test edınızmı gırıomu onlıne ye :)

Solid

Erişim Engelli
Ara 2, 2009
70
0
6
Yükledim.Tam Single Playere giricem yüklerken file missing diyor.

Solid

Erişim Engelli
Ara 2, 2009
70
0
6
Cs Portable V0.9 çalışıyor.Slim 2004 5.50 Gen-D3'de denedim.Menüde bot sekmesi var olan botlar aktif hale geliyor.Ama botlar zeki değil.Buy menüsü vs. var.Umuro da paylaşmıştı ama o çalışmıyordu.Bu yüzden paylaşmak istedim :c: Rardan çıkarıp Psp/Game klasörüne atmanız ve pspnin game sekmesinden çalıştırmanız yeterli.İyi oyunlar.:)

Rapid Premium Link;

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İfile.it linki;

Solid

Erişim Engelli
Ara 2, 2009
70
0
6
Umuro yanlış anlama çalıştıramadığımdan upload yaptım.Senle alıp veremediğim yok :c: