PS4 Türkçe YAMA Cuphead + DLC PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde ridw0n tarafından oluşturulan Cuphead + DLC PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,956 kez görüntülenmiş, 191 yorum ve 114 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Cuphead + DLC PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan ridw0n
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gserhygrtht

gserhygrtht

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
239
64
28
Cuphead + DLC PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Cuphead + DLC PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Oyunun çevirisini yapan YASİN KARAÇİVİ'ye ve görsel çeviriyi yapan HUGO THE WAFFLE'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Oyunu upload edip paylaşan @hako'ya, teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Cuphead, boss savaşlarının ağırlıkta olduğu, kaçma ve ateş etmeye dayalı klasik bir aksiyon oyunu. 1930'ların çizgi filmlerinden esinlenen oyunun görselliği ve müzikleri geleneksel el çizimi animasyonlar, suluboya arkaplanlar ve orijinal caz kayıtları da dahil, dönemin teknikleri kullanılarak en titiz şekilde üretildi.

Tuhaf dünyalarda dolaşır, yeni silahlar edinir, aşırı güçlü hareketler öğrenir ve gizli sırları ortaya çıkarırken ister Cuphead ister Mugman (tek oyunculu veya işbirliği modunda) olarak oyna ve şeytana borcunu geri ödemeye çalış!

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
TÜRKÇE YAMA CUSA-20499 VERSİYONUYLA UYUMLUDUR. EK OLARAK YAMA ALMANCA DİLİ ÜZERİNDEN YAPILMIŞTIR. AYARLARDAN TÜRKÇE DİLİNİ SEÇMEYİ UNUTMAYINIZ.

NOT
Yama tüm kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır.

YAMA KURULUM SIRALAMASI
1. ÖNCE OYUNU KURUNUZ.
2: DLC'Yİ KURUNUZ.
3: TÜRKÇE YAMALI UPDATE DOSYASINI KURUNUZ.

PS4 SİSTEMİ 5.05 VEYA 6.72 VERSİYONU OLANLAR, TÜRKÇE YAMALI UPDATE 1.04 DOSYASINI KURABİLİRLER.

PS4 SİSTEMİ 7.00 VERSİYONU VE ÜZERİ OLANLAR, TÜRKÇE YAMALI UPDATE 1.05 DOSYASINI KURABİLİRLER.

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
indirebilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
YASİN KARAÇİVİ

GÖRSEL ÇEVİRİ DESTEK
HUGO THE WAFFLE

PS4 PORT VE DÜZENLEME
RIDW0N

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

@brave28 arkadaşımız 11 versiyon için yeniden paketlemiş.
ce-36434-0 hatası alanlar bunu indirip aynı sekilde yükleyebilir

DAHA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Öncelikle yama port etmekten anlamadığımı belirteyim neden yaptığıma gelirsek 13 kasımda bu konuyu gördüm
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
kafama koydum bu yamayı bir şekilde port edecektim ama siyah ekran sorunlarını bir türlü aşamıyordum 1000 den fazla hata ve hepsine çözüm bularak ilerledim konuyu açtığım tarih 24 aralık ve 1,5 aydır günde en az 2-3 saatimi vererek yaptım çeviriyi yapan kişiye ulaştım malesef yapıcı bir dönüş alamadım bu konuda destek alabileceğim her yere herkese ulaşmaya çalıştım hatta yabancı forumlarda bile araştırmalarımı yaptım fakat kimseden bir destek alamadım bunun altını çizeyim. Tamamen kendi mantığımla ilerledim 1.05 e sonunda port etmiştim ama o versiyonun backportu olmadığı için uzun uğraşlar sonucu 1.04 e port ettim.

Geçen sürede oyun oynamaya vakit yoktu ve defalarca yaptığım her portu test etmek için flasha atıp deniyordum ve
bir keresinde yanlışlıkla savelerimde gitti :)

olsun sonunda %99 oranında çeviriyi port ettim başardım ve unity oyunlarını port etmeyi artık tamamen öğrendim
ama bir daha bir yamaya bakar mıyım uzun bir süre düşünmüyorum:)

ve bu işi maddi bir gelir için yapmadım ve bu oyunu oynamayacağım belki ama
yapılan yamaların değerini ve nasıl yapıldığını unutmayın diye bunu yazıyorum.
Castellanos @Castellanos a yaptığı yamaları için sonsuz teşekkürler.

herkese keyifli oyunlar dilerim.​
Teşekürler