Cwcheat 2010-2011 yepyeni database

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Hileleri ve Cw Cheat kategorisinde mertkelebek tarafından oluşturulan Cwcheat 2010-2011 yepyeni database başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,995 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Hileleri ve Cw Cheat
Konu Başlığı Cwcheat 2010-2011 yepyeni database
Konbuyu başlatan mertkelebek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mertkelebek

matta

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 20, 2011
4
0
1
kardeş bu cw databesi attık psp'ye oyuna girdik başlat dedik. cw ekran çıktı ama hileleri nasıl kullanıcaz onu da bi anlatabilirsen sana zahmet! mesela nfs undergrand rewals oynuyorum. Para hilesi yapmak istiyorum,ya da farklı bi arabayla yarışmak istiyorum o zaman ne yapıcaz..sana zahmet be.. :)
Şimdiden teşekkür ettim...

mertkelebek

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2008
55
2
8
kardes afedersin uzn zmndr girmyrdmda pspdeym suan kisaca anlatym oyun icnde select e basli tut menu gelcek enykrdki yazya tkla orda istedgn hileyi ac ve oyuna don eger istedgn hile yoksa burdan bana soyle ararm yada yaparm kisaca yrdmci olrm ok

Bump: kardes afedersin uzn zmndr girmyrdmda pspdeym suan kisaca anlatym oyun icnde select e basli tut menu gelcek enykrdki yazya tkla orda istedgn hileyi ac ve oyuna don eger istedgn hile yoksa burdan bana soyle ararm yada yaparm kisaca yrdmci olrm ok

auxut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2010
28
0
1
29
Abi ya bende gow cho war umd li açıyorum oyunu hileler geliyo istediğimi yapıyorum menüden çıkınca psp kapanıyo nasıl yapcam bi yardım et bide hileleri menüde denedim main menüde oyunun...
Oyun cwcheat varken açılmıyor yardım edermisiniz bide monsterhunter 3rd kodları varmı...

ali554

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2011
1
0
1
51
çok iyi oldu bu swr 2011 için code arıyodum çıktı :):dans::dans::dans::dans::dans::dans::band3::band3::band3:

mertkelebek

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2008
55
2
8
Abi ya bende gow cho war umd li açıyorum oyunu hileler geliyo istediğimi yapıyorum menüden çıkınca psp kapanıyo nasıl yapcam bi yardım et bide hileleri menüde denedim main menüde oyunun...
Oyun cwcheat varken açılmıyor yardım edermisiniz bide monsterhunter 3rd kodları varmı...
Kardeşim o kullandıgın kodlardan actıgında psp yi kapatan belli sorunlu kodlar vardır kodlar benim databasemdemmi düzeltiyim ona göre ???

auxut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2010
28
0
1
29
Abi hangisi fark etmiyo acaba umd diyemi orb olmuyo hp veye mp olmuyo yani hiçbiri olmuyo menüden çıkınca kapanıyo mesela mh3 de açıyorum hileyi enable cheats yapıp çıkıyorum oyunu oynuyorum sonra gow a bida recoveryden hileleri kapatmadan giremiyorum...

mertkelebek

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2008
55
2
8
Kardeşim bu banada olmustu bir ara 2 nedeni olabilir 1 umd ile alakası yoktur benim de umdler var bende oluyor... 2. olarak kardeş bu banada olmustu sen programı sil baştan yükle (cwcheat) sonra calısmayan hileyi acma yoksa bu sorun tekrar cıkabilir... 3. olarak ise hepsi olmuyor derken hp ve mp hilesi dısında diğerleridemi olmuyor... acaba psp senin slimmi yoksa diğerimi ?

matta

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 20, 2011
4
0
1
kardes afedersin uzn zmndr girmyrdmda pspdeym suan kisaca anlatym oyun icnde select e basli tut menu gelcek enykrdki yazya tkla orda istedgn hileyi ac ve oyuna don eger istedgn hile yoksa burdan bana soyle ararm yada yaparm kisaca yrdmci olrm ok

Bump: kardes afedersin uzn zmndr girmyrdmda pspdeym suan kisaca anlatym oyun icnde select e basli tut menu gelcek enykrdki yazya tkla orda istedgn hileyi ac ve oyuna don eger istedgn hile yoksa burdan bana soyle ararm yada yaparm kisaca yrdmci olrm ok
Eywallah kardesim tesekkur ettim açıklayıcı bilgi için. Uzun zamandan beri ben de yeni giriyorum..sağolasın..