Cwcheat 2010-2011 yepyeni database

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Hileleri ve Cw Cheat kategorisinde mertkelebek tarafından oluşturulan Cwcheat 2010-2011 yepyeni database başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,995 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Hileleri ve Cw Cheat
Konu Başlığı Cwcheat 2010-2011 yepyeni database
Konbuyu başlatan mertkelebek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mertkelebek

mertkelebek

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2008
55
2
8
bilgisayara girince en yeni halini koyarim

Bump: bilgisayara girince en yeni halini koyarim

Bump: Yeni link eklendi...Yeni kodlar eklendi...

son-of-a-hero

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 4, 2009
71
0
6
abi biliyorum biraz garip ama benim tekken 5dr ve tekken 6 oyunlarını patapon 2 olarak görüyor ve o hileleri çıkartıyor ne yapmalıyım

mertkelebek

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2008
55
2
8
abi biliyorum biraz garip ama benim tekken 5dr ve tekken 6 oyunlarını patapon 2 olarak görüyor ve o hileleri çıkartıyor ne yapmalıyım
Merhaba,önceden cevaplamıştım ama telefonda oldugum için gelmemiş her oyun için bir kod numarası vardır (ules-xxxx seklinde) cwcheat.db yi txt dosyasına çevirdikten sonra o txt dosyasına girip ctrl+f yapıp çıkan kutucuğa oyunun adını yazarak oyunu ara oyunun adının hemen solunda oyunun kod numarası yaziyordur o kod numarasını internetten oyunun asıl kodunu bulup gercek koduyla değiştir ... Olmazsa yada bu yöntem sana uzun geliyorsa cwcheat i tekrar silip yükle ... İki yöntem de olmazsa söylersen elimden geldiğince yardım etmeye devam ederim...

perost

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2010
6
0
1
37
merhaba ben klasorunun içine attim fakat psp kapatim tekrar actigimda seleckte basip recovere girip plungise girince cheat kodu gozükmüyor ? button assing activate wma activite flash player yaziyor sadece ne yapabilirim ?

mertkelebek

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2008
55
2
8
2 türlü şey aklıma geliyor 1. olarak dosyayı doğru yere attıgınıza emin olun ya da atılmamış ta olabilir çünkü o sizin dediğiniz flash player wma........ başka bir plugins