Cwcheat İçin Cheat Code Yazmak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Hileleri ve Cw Cheat kategorisinde Sinaxramax tarafından oluşturulan Cwcheat İçin Cheat Code Yazmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,651 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Hileleri ve Cw Cheat
Konu Başlığı Cwcheat İçin Cheat Code Yazmak
Konbuyu başlatan Sinaxramax
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan egehan90

atahanocal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2009
108
0
16
İlk olarak mesajıma baktığın için teşekkür ederim. Can olayında haklı olabilirsin ama kart konusunda ben denedim rakam yazıyor ama kart yok :D bir de para hile kodunu buluyorum çalışıyor hileyi kaydediyorum sonra oyunu yeniden başlattığımda hile çalışmıyor. Sebebi nedir?

Bump: Bir de bazı hilelerde ikiden fazla kod oluyor. O nasıl oluyor?

kratos98

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 4, 2009
92
2
8
36
yaa ben cheat searcher a tıklıyorum öyle kalıyor.Birşey çıkmıyor.Donmuyor da.Bi yardım eli lütfeen :(

el alem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2010
5
0
1
45
aynen bendede açılmıyor :S :arbsk:

Bump: Biraz Yardımcı Olsan :)

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
Arkadaslar hepinizle ilgilenecegim, suan tatildeyim ve buraya telefonumdan baglaniyorum. Persembe gunu hepinizin sorusunu yanitlayacagim.

bllop

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2011
50
0
6
34
psp go ya nasıl yapcaz lütfen yardımcı olun ...

JIN007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2010
51
0
6
36
Beyler bana Alttaki yazıyı Türkçe olarak çevirebilicek biri varmı. NEREYE BAKTIYSAM SANEDE YABANCI SİTELERDE YAPANLAR VAR. Bence ingilizce bilmediğim için ne yapmam gerektiğini anlayamıyorum.

1- U need 2 Memory Stick
2- Download all the game with the same format (if ur Tag force 4 is .ISO then the other 3 MUST be .ISO, if ur TF4 is .CSO then the other 3 MUST be .CSO)
3- The file name of the 4 game MUST be the same. E.G.: [Yu-Gi-Oh_5Ds_Tag_Force_4.cso] which ur original YGOTF4 ... and u need to recognition TAG FORCE 3 then the file name of TAG FORCE 3 have to RENAME it to [Yu-Gi-Oh_5Ds_Tag_Force_4.cso] as well.
4-Go to UMD Recognition in the game. Exchange Memory Sticks.
5- U need to do this 1 by 1. Add only 1 game in the other Memory Stick.

Alakasız bir yere koyduysam kusura bakmayın nereye koyucaığımı bulamadım.

bllop

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2011
50
0
6
34
valla 3 g,n uraştım ama sonunda yaptım fifa 12 fame points i yükselttim ama nedense pes ve fifa da para değiştiremedim şimdiki görev para değiştirmek :)

merlins

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2011
4
0
1
44
Cw cheat pluginini koyarmısınız ben aradım bulamadım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....