PS4 Yardım Cyberpunk 2077 açılmıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde Mertness tarafından oluşturulan Cyberpunk 2077 açılmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 481 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Cyberpunk 2077 açılmıyor
Konbuyu başlatan Mertness
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Apollo13

Mertness

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2019
83
15
8
Merhaba değerli forum üyeleri
Benim ps4 sürümüm 11.00 Cyberpunk oyununu ve update dosyasını yükledim ama oyun ana ekranda kalıyor ve belli bir süre sonra CE-34878-0 hatası veriyor. Yardımcı olabilecek var mıdır ya da çözümü bilen? Oyunu buradan indirdim. (
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
)

Ekli dosyalar

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,963
113
O hata bir çok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Yani sendeki dosya bozulmuş
.
- İndirdiğin oyun dosyası indirdiğin barındırıcıda bir şekilde bozulmuş.(Zayıf bir ihtimal çünkü o linklerden oyunu indiren başka kullanıcılarda da aynı şey olması gerekirdi)
- Sen indirirken internet bağlantından kaynaklı dosya bozuldu.
- HDD ye aktarırken bozuldu.
- Hard diskinde bir problem var.
- PS4 e aktarırken dosya bozuldu.

Önce oyunu ps4 den komple sil yeniden temiz kurulum yap. Aktarma sırasında bir problem olduysa düzelecektir.
Oyunu komple sil yeniden indir. . İndirme sırasında bir problem olduysa düzelecektir.
Başka bir HDD ile dosyayı aktar.
Kırık ps4 sürümünü GOLDHEN son sürümlerden birine yükselt...

Mertness

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2019
83
15
8
O hata bir çok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Yani sendeki dosya bozulmuş
.
- İndirdiğin oyun dosyası indirdiğin barındırıcıda bir şekilde bozulmuş.(Zayıf bir ihtimal çünkü o linklerden oyunu indiren başka kullanıcılarda da aynı şey olması gerekirdi)
- Sen indirirken internet bağlantından kaynaklı dosya bozuldu.
- HDD ye aktarırken bozuldu.
- Hard diskinde bir problem var.
- PS4 e aktarırken dosya bozuldu.

Önce oyunu ps4 den komple sil yeniden temiz kurulum yap. Aktarma sırasında bir problem olduysa düzelecektir.
Oyunu komple sil yeniden indir. . İndirme sırasında bir problem olduysa düzelecektir.
Başka bir HDD ile dosyayı aktar.
Kırık ps4 sürümünü GOLDHEN son sürümlerden birine yükselt...
Hocam öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Siz dedikten sonra bir daha silip yükledim olmadı. Sizden başka bir oyun indirdim yükledim oldu. Sizin cyberpunk 2077 sayfanızda son yorumlarda birkaç kişi de benle aynı probleme sahip. Eğer siz veya yakınınızdan deneyebilirseniz 11.00 için bir test yapabilir misiniz sanırım backportunda ya da başka bir şey de sorun var.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,963
113
@Mertness Bende 11.00 makina yok onun için deneyemem. Ben 6.72 kullanıyorum. Oyunu yükledim test ettim ve upload ettim. Sayfada son mesajlarda 5.05 de de çalıştığını yazan arkaşlar var. Oyun serverda bozulsa hiçbir versionda çalışmaz.

askin.81

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2008
42
7
8
fw 9.00 sorunsuz çalıştı. başta bende de çalışmamıştı ama eski sürümü komple kaldırıp temiz kurulum yapınca hemen açıldı.

one41

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 3, 2015
466
109
43
benim ps4 5.05 hiç sorunsuz oynuyorum oyunu burdan indirdim.