teşekkürler
byercanx Forum Destekçisi DESTEK OLAN ÜYEMİZ Kas 28, 2011 4,094 3,259 113 40 Tem 11, 2026 #92 Teşekkürler
musti1823 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 17, 2021 39 13 8 Tem 23, 2026 #95 Castellanos' Alıntı: Oyunda Türkçe dil dosyası mevcut, fakat oyun İngilizce olarak açılıyor ve Türkçe'yi maalesef seçemiyoruz. @nucleusxx dosyayı adlandırdı, ve yarın yama bölümünde dosyayı paylaşacak. Yamayı attığınız zaman oyun Türkçe olacaktır. Oyunu upload edip paylaşan reklamlı link eklemiş. Emeğinin heba olmaması için link olduğu gibi eklenmiştir. TÜRKÇE YAMA KONUSU Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik][Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Castellanos' Alıntı: Oyunda Türkçe dil dosyası mevcut, fakat oyun İngilizce olarak açılıyor ve Türkçe'yi maalesef seçemiyoruz. @nucleusxx dosyayı adlandırdı, ve yarın yama bölümünde dosyayı paylaşacak. Yamayı attığınız zaman oyun Türkçe olacaktır. Oyunu upload edip paylaşan reklamlı link eklemiş. Emeğinin heba olmaması için link olduğu gibi eklenmiştir. TÜRKÇE YAMA KONUSU Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik][Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
seqilcocuk Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ağu 29, 2023 461 197 43 Tem 23, 2026 #96 Ben klasörü HDD homebrew klasörüne attım. Shadowmount çalıştırdım ama oyun menüde çıkmıyor. Türkçe yamada ekledim ama menüye gelmedi. Klasör yolunu bakınca yazcam belki çözen birisi olur
Ben klasörü HDD homebrew klasörüne attım. Shadowmount çalıştırdım ama oyun menüde çıkmıyor. Türkçe yamada ekledim ama menüye gelmedi. Klasör yolunu bakınca yazcam belki çözen birisi olur
Yusuf keleş Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 16, 2022 135 50 28 Ağu 4, 2026 #97 Castellanos' Alıntı: Oyunda Türkçe dil dosyası mevcut, fakat oyun İngilizce olarak açılıyor ve Türkçe'yi maalesef seçemiyoruz. @nucleusxx dosyayı adlandırdı, ve yarın yama bölümünde dosyayı paylaşacak. Yamayı attığınız zaman oyun Türkçe olacaktır. Oyunu upload edip paylaşan reklamlı link eklemiş. Emeğinin heba olmaması için link olduğu gibi eklenmiştir. TÜRKÇE YAMA KONUSU Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik][Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... tesekür
Castellanos' Alıntı: Oyunda Türkçe dil dosyası mevcut, fakat oyun İngilizce olarak açılıyor ve Türkçe'yi maalesef seçemiyoruz. @nucleusxx dosyayı adlandırdı, ve yarın yama bölümünde dosyayı paylaşacak. Yamayı attığınız zaman oyun Türkçe olacaktır. Oyunu upload edip paylaşan reklamlı link eklemiş. Emeğinin heba olmaması için link olduğu gibi eklenmiştir. TÜRKÇE YAMA KONUSU Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik][Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... tesekür
rime41900 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 19, 2026 4 0 1 Eyl 7, 2026 #98 Castellanos' Alıntı: Oyunda Türkçe dil dosyası mevcut, fakat oyun İngilizce olarak açılıyor ve Türkçe'yi maalesef seçemiyoruz. @nucleusxx dosyayı adlandırdı, ve yarın yama bölümünde dosyayı paylaşacak. Yamayı attığınız zaman oyun Türkçe olacaktır. Oyunu upload edip paylaşan reklamlı link eklemiş. Emeğinin heba olmaması için link olduğu gibi eklenmiştir. TÜRKÇE YAMA KONUSU Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik][Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... oyanayalım bakalımmm
Castellanos' Alıntı: Oyunda Türkçe dil dosyası mevcut, fakat oyun İngilizce olarak açılıyor ve Türkçe'yi maalesef seçemiyoruz. @nucleusxx dosyayı adlandırdı, ve yarın yama bölümünde dosyayı paylaşacak. Yamayı attığınız zaman oyun Türkçe olacaktır. Oyunu upload edip paylaşan reklamlı link eklemiş. Emeğinin heba olmaması için link olduğu gibi eklenmiştir. TÜRKÇE YAMA KONUSU Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik][Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... oyanayalım bakalımmm
babapro535353 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 24, 2026 11 0 1 Eyl 8, 2026 #99 Castellanos' Alıntı: Oyunda Türkçe dil dosyası mevcut, fakat oyun İngilizce olarak açılıyor ve Türkçe'yi maalesef seçemiyoruz. @nucleusxx dosyayı adlandırdı, ve yarın yama bölümünde dosyayı paylaşacak. Yamayı attığınız zaman oyun Türkçe olacaktır. Oyunu upload edip paylaşan reklamlı link eklemiş. Emeğinin heba olmaması için link olduğu gibi eklenmiştir. TÜRKÇE YAMA KONUSU Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik][Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Castellanos' Alıntı: Oyunda Türkçe dil dosyası mevcut, fakat oyun İngilizce olarak açılıyor ve Türkçe'yi maalesef seçemiyoruz. @nucleusxx dosyayı adlandırdı, ve yarın yama bölümünde dosyayı paylaşacak. Yamayı attığınız zaman oyun Türkçe olacaktır. Oyunu upload edip paylaşan reklamlı link eklemiş. Emeğinin heba olmaması için link olduğu gibi eklenmiştir. TÜRKÇE YAMA KONUSU Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik][Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
seqilcocuk Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ağu 29, 2023 461 197 43 Cumartesi saat 8:30 PM'de #100 Transfer olan link ölmüş. Fisheri da indiremiyorum. Oyunu yanlışlıkla sildim