ben game olanı ındırdım oyun baslatılamıyor hatası verdı cıhazım 7.61
apooktay Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 12, 2013 44 13 8 57 Nis 20, 2026 #71 ben game olanı ındırdım oyun baslatılamıyor hatası verdı cıhazım 7.61
foral42 Kayıtlı Üye DESTEK OLAN ÜYEMİZ Eki 10, 2014 253 55 28 Nis 27, 2026 #73 ahmethan' Alıntı: [Hidden content] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkrler
ahmethan' Alıntı: [Hidden content] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkrler
sergen12333 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Nis 27, 2026 6 0 1 May 1, 2026 #74 ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... süpersiniz çok sağolun
ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... süpersiniz çok sağolun