teşekkür ederim.
Mami267 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 5, 2026 1 0 1 Ağu 5, 2026 #43 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Sağolun eywallah
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Sağolun eywallah
Tosun61 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Şub 11, 2020 58 66 18 Ağu 6, 2026 #44 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
psn Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 25, 2025 24 6 3 Ağu 6, 2026 #45 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... .
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... .
gserhygrtht Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 21, 2024 247 73 28 Ağu 9, 2026 #47 herşey için çok teşekür ederim
gserhygrtht Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 21, 2024 247 73 28 Ağu 9, 2026 #48 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Youtubetan lütfen takip edelim bizim istediğimiz yamaları yapıyor
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Youtubetan lütfen takip edelim bizim istediğimiz yamaları yapıyor
kexepas Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Haz 29, 2022 420 1,355 93 Ağu 9, 2026 #49 Emeğin için teşekkürler
Botti22 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Şub 25, 2026 8 1 1 Ağu 11, 2026 #50 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler emeğe saygı
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler emeğe saygı