Teşekkürler
black coffin Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ağu 15, 2013 194 40 28 Ağu 11, 2026 Öne çıkan konu #51 Teşekkürler
yb13434 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 9, 2021 117 16 18 Ağu 17, 2026 #52 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ...
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ...