Oyuna tekrardan basladim zaten basini oymayip birakmistim tipki ilk oyundaki gibi orjinal olmus harika bir ceviri olmus emegi gecen herkesin eline sağlık.Yani oyunda bı Türk yonetmenin de karakter olarak bulunmasina karsin neden ikinci oyunda alt yazi en azindan koymamalarini anlamak zor gercekten ulkemize karsi fazlasiyla on yargilari var bu firmalarin.Eakiden korsan bahane ediliyordu uzun yillardir korsan hem baskinlarla birlikte hemde konsollarin kirilmamamsindan kturu uzun zaman azalma gosterdi oyuncularda Türkçe dublaj cikan oyunlarda herzaman destek verdi alt yazili cikanlarda da destek verdi ama bu seferde baska seyler bahane edildi yine destek vermiyorlar anlam veremiyorum.Dunyada korsan paylasimi yapanlarin en ust siralarinda yeralan ruslar ama onlarin dilinde cikiyor yinede oyunlar cikmayan cok nadirdir.Artik maliyet bile bahane edilemez yapay zekaya farkli bir dile ait diyaloglari dahi cevirebilirler ama ugrasmak istemiyorlar nede olsa hangi dilde yayinlasak aliyorlar almasalarda almasinlar gibi mi goruyorlar piyasamizi anlamıyorum.El birligi ile bu isla ugrasan arkadaslarda olmasa ki korsan da olmasa oyunlari dilimizde oynayamayacagiz.Suanda mesela oynadigim alt yazili ve dublajli oan oyunlarin hepsini satin alip oynamisimdir kimisini baslayip birakmisimdir bazilarini birkac platformda bile destek amacli almisligim var bu ture devam edilsin diye falan ama yok adamlarin umrunda degil ulkemiz bu gidisle zaten bu azda olsa destegi gormeye gormeye bizimde tamamen korsana donmemizi saglayacaklar elleriyle sonrada yine bahane edecekler.
Neyse uzatmayayim tekrardan emegi gecenlerin ellerine saglik mukemmel bi calisma olmus.