PS4 Türkçe YAMA Deltarune Chapter 1-2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde yusuff76 tarafından oluşturulan Deltarune Chapter 1-2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,176 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 30 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Deltarune Chapter 1-2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan yusuff76
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ens_906_3

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
638
493
63
yusuff76 @yusuff76 kardeşim ellerine sağlık bu oyun ana oyun mu sadece yoksa içinde dlc yada güncelleme dosyasıda varmı 1.06 güncellmesi de var ama şuan senden indirdigim tek dosya var aynı sorum Pac Man World 2 Re PAC Deluxe Edition oyun içinde geçerli oda tek dosya içinde güncellmesi varmı yoksa ana oyun + güncellmee birleştirildimi birde ps4 ün tüm konsollarda çalışıyormu son paylaştıgın iki oyunlar

yusuff76

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2025
102
851
93
yusuff76 @yusuff76 kardeşim ellerine sağlık bu oyun ana oyun mu sadece yoksa içinde dlc yada güncelleme dosyasıda varmı 1.06 güncellmesi de var ama şuan senden indirdigim tek dosya var aynı sorum Pac Man World 2 Re PAC Deluxe Edition oyun içinde geçerli oda tek dosya içinde güncellmesi varmı yoksa ana oyun + güncellmee birleştirildimi birde ps4 ün tüm konsollarda çalışıyormu son paylaştıgın iki oyunlar
aynen hocam sorun oluyor diye ana oyun+ güncelleme + tr yama birleştirip atıyorum
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

oyun sürümü eski gözükebilir yada daha fazla onu ben keyfime göre ayarlıyorum

Zekk_kkez

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 24, 2025
179
263
63
Hocam sizden hızlısı mezarda. Vallahi helal olsun. Undertale'e de bakarsanız çok mutlu oluruz.